Последните години стана модерно да се правят продължения на първия или втория филм в дадена поредица и да се игнорират всякакви последвали части, ако има такива. „Texas Chainsaw Massacre” („Тексаско клане“) също е жертва на тази тенденция. Серията, която стартира през далечната 1974 година, има няколко продължения, предистории, римейкове и странични филми, за които сигурно не сме и чували. Дори няма да споменаваме за всички имитации, появили се през годините.

Най-голямата новина в случая с новата версия на Netflix е, че това не е пълен рестарт на поредицата. Всъщност „Texas Chainsaw Massacre” ще е продължение на оригиналния филм и ще се развива точно петдесет години по-късно. През декември месец миналата година успяхме да видим тийзър. Сега е време за малко по-дълъг и подробен трейлър, само две седмици преди премиерата.

Вижте го и него:

Група тинейджър решават да развалят спокойното ежедневие на нашия антигерой, който бързо си припомня старите номера. Нямаме кой знае какви надежди, но има няколко хубави момента сред кадрите. Надяваме се да не са единствените. Касапницата в автобуса също привлече вниманието ни. Не можем да пренебрегнем и факта, че като директно продължение „Texas Chainsaw Massacre” ще разчита и на някои стари, но познати лица. Става дума за единствената оцеляла от клането преди толкова десетилетия Сали. Тя ще получи своя втори шанс да се изправи срещу убиеца на своите приятели.

Вижте и един изключително романтичен плакат:

texas_chainsaw_massacre_ver2_xlg

Texas Chainsaw Massacre” е продуциран от Феде Алварес, а режисурата е дело на Дейвид Блу Гарсия. Сценарият е написан на Крис Томас Девлин по идея на Алварес. В ролите ще видим Алис Крийг, Елзи Фишър, Сара Яркин, Нел Хъдсън, Уилям Хоуп и други. В ролята на Ледърфейс влиза Марк Бърнъм, който поема щафетата от покойния Гънър Хансен. Олвен Фоиери пък ще влезе в обувките на Марилин Бърнс и нейната Сали.

Премиерата ще бъде на 18 февруари по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *