Всеки ден с новина за нов проект на Лука Гуаданино е празник! Любимият ни италиански режисьор от години привлича най-талантливите имена в актьорската професия и няма как да бъде иначе. В момента той работи по постпродукцията на канибалската романтика „Bones and All”, където ще видим Тимъти Шаламе, Тейлър Ръсел и Майкъл Райнълс, а скоро беше обявено, че ще снима биографична драма за Одри Хепбърн с прелестната Руни Мара.

Вече тръпнехме от нетърпение за следващата доза кино от Лука Гуаданино, когато се появи информация за не по-малко вълнуващи „бъдещи планове“. Преди дни стана ясно, че тази пролет Гуаданино започва снимките на най-новия си филм „Challengers“, а имената, замесени в него, за пореден път са директно извадени от списъка с „най-горещите млади таланти“ на Холивуд.

Джош О‘Конър, Зендея и Майк Файст
Джош О‘Конър, Зендея и Майк Файст

В романтичната драма с тенис елемент ще видим талантливата Зендея, която жъне успех след успех напоследък (само споменаването на „Дюн“, „Еуфория“ и „Спайдър мен: Няма път към дома“ е достатъчно), Джош О‘Конър, който се превърна в звезда с ролята си на принц Чарлс в „Короната“ на Нетфликс и Майк Файст – Риф в „Уестсайдска история“ на Стивън Спилбърг.

Challengers“ ще ни срещне с Таши (Зендея) – бивш тенис състезател и настоящ треньор, която е основната причина съпругът ѝ Арт (Файст) от посредствен играч да се превърне в шампион от Големия шлем. За да го извади от серия загуби, тя го кара да участва в турнир, където негов противник ще бъде Патрик (О’Конър) – много близък приятел на Арт от миналото и бивша любов на Таши.

Сценарият е дело на Джъстин Курицкис, а продуцент е Strong Baby Productions, където партньор е Джона Хил. Снимките трябва да започнат през март, но още няма обявена премиерна дата. Стискаме си палци да гледаме „Challengers” най-късно догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *