Обикновено изпитваме интерес, когато актьори, които са по-известни с комедийни роли, решат да се захванат с нещо по-драматично и сериозно, защото комедията ги е научила на точно определен бърз ритъм на отреагиране и импровизация, които доста често се превеждат добре в по-драматични ситуации. Добавяме към това и любопитството ни към проекти, които се опитват да смесват различни жанрове и смятаме, че може да сме си намерили една от най-приятните изненади за началото на новата година.

Става дума за хорър-комедия-психодрама, наречена „Wolf Like Me”, която е продукция на засега крайно невпечатляващата стрийминг платформа на NBC – Peacock. Мини-сериалът ще ни срещне с двойка, които съдбата среща, но чиято любовна история няма да е лесна като в романтичните комедии. Гари е емоционална развалина след смъртта на съпругата му и трябва да се грижи за малката си дъщеря, която има паник атаки. Мери пък е чаровна и около нея човек се чувства добре, но крие дълбока тайна, която никога не е споделяла.

В главните роли ще видим Джош Гад и Айла Фишър, която харесваме много и въпреки че не сме във възторг от повечето проекти, в които взима участие, тя самата винаги е много приятно присъствие и удоволствие за гледане. Точно както споменахме в началото, двамата са основно познати с комедийните си роли и ще ни бъде много интересно как този им опит ще се пренесе в тона на сериала, който можете да видите от трейлъра по-долу:

Има гъделичкаща любопитството мистерия, макар и веднага мозъците ни да започват да скачат на очевидни предположения дори само от последните секунди на този трейлър и вероятно няма да сме супер щастливи, ако инстинктите ни за очевидното се окажат верни. Затова пък целият сериал ще се състои от шест 30-минутни епизода, което съвсем не е непосилно време за отделяне и предполагаме, че ако мистерията е добре разказана, с тези симпатични актьори ще ни бъде интересно да я проследим.

Wolf Like Me” е създаден и режисиран от Ейб Форсайт, който ни е познат като създателя на приятната, макар и не особено впечатляваща хорър-комедия „Little Monsters”.

Целият сериал ще бъде пуснат в платформата Peacock на 13 яннуари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *