Финален трейлър и поглед зад кулисите на новия „Писък“

от на 2022-01-14
 

За много филми се пазим от спойлъри и внимаваме с рекламните материали, но заради естеството на работата (и хобито) ни понякога не ни се получава – има проекти, чиито реклами просто е невъзможно да не отразяваме. Новият „Писък“ обаче е един от случаите, при които доста успешно успяваме да стоим настрана – от появата на първия трейлър не сме му посвещавали нито една новина. Но тук идва друг проблем. В деня на премиерата на филма в родните кина, започва да ни гложди неприятното чувство, че не сме направили достатъчно за популяризирането му – огромни фенове сме на поредицата и ни се иска колкото е възможно повече хора да са наясно, че има нов „Писък“ и ще могат да го гледат на голям екран.

В тази връзка решихме да спретнем един рекламен ъпдейт с някои от по-големите материали от изминалите месеци, като най-напред е финалният трейлър, който дебютира преди няколко дни. Колеги, които вече имаха възможност да гледат филма, ни увериха, че няма сериозни спойлъри, но все пак гледайте на ваша отговорност.

Трейлър

Зад кадър

На този етап няма да правим повече коментари. Ще обсъдим самия филм в предстоящото ни ревю, което може да очаквате идните дни. За финал ви предлагаме официалния синопсис както и поредица постери.

Припомняме, че действието на „Писък“ се развива 25 години след като поредица от брутални убийства шокира жителите на малкото и спокойно градче Уудсбъро. Сега нов убиец надява емблематичната маска на Гоустфейс и започва да избива група тийнейджъри, възкресявайки тайни от смъртоносното минало на града. Ветераните от няколко сблъсъка с различни проявления на безмилостния Гоустфейс Сидни Прескот, Гейл Уедърс и Дюи Райли се събират отново в опит да разкрият мистерията и да спасят младежите и себе си, преди да е станало твърде късно. Този път обаче има нещо различно – правилата на играта за оцеляване са вече други…

scream_ver11_xlg scream_ver9_xlg scream_ver13_xlg scream_ver12_xlg scream_ver5_xlg scream_ver6_xlg scream_ver7_xlg scream_ver10_xlg scream_ver14_xlg scream_ver15_xlg scream_ver16_xlg scream_ver8_xlg scream_ver17_xlg scream_ver18_xlg scream_ver19_xlg scream_ver21_xlg scream_ver4_xlg scream_ver20_xlg scream_ver22_xlg scream_ver3_xlg

Режисьори на „Писък“ („Scream“) са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет („Докато смъртта ни раздели“), по сценарий на Джеймс Вандербилт („Зодиак“, „Невероятният Спайдър-мен“) и Гай Бизик („Докато смъртта ни раздели“, „Castle Rock“). Оригиналният сценарист на поредицата Кевин Уилямсън („Знам какво направи миналото лято“, „Факултетът“) се завръща като изпълнителен продуцент. В ролите са Нев Кембъл, Кортни Кокс, Дейвид Аркет, Джак Куейд, Марли Шелтън, Мелиса Барера, Джена Ортега, Дилън Минет и др.

Премиерата е на 14 януари.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2022-01-14 at 18:15

  Кортни се е обезобразила ужасно, някои хора или нямат огледало или не знаят кога да спрат!

  Отговор

  • X-Force
   2022-01-14 at 19:13

   Съгласен! В новия филм има една уж емоционална сцена, в която се напъва всячески да предаде някакви измерения на болка и разочарование, но от тоя ботокс лицето й едва помръдва. Пълен ужас!


 • UZUMAKI
  2022-01-15 at 20:39

  Някои от визиите са доста приятни.

  Отговор

Коментирайте