В зависимост от това колко сте навътре с драмите около Marvel, може да си мислите, че киновселената си върви безпроблемно (което е безспорно) или може да знаете за изключително сложната ситуация за деленето на правата за Човека-паяк между Sony и Disney, а пък да не говорим за Netflix сериалите.

Съвсем накратко, Netflix поредиците, които започнаха с ненадминатия „Daredevil”, се развиха уж напълно вътре в последователността на киновселената. И докато героите от стрийминг платформата ясно показваха знаци, че са част от същата история, тези от киновселената съвсем не връщаха услугата. Напротив, водеха са всякакви слухове, че кино-босът Кевин Файги ненавижда мрачната посока, в която поеха Netflix, привидно необсебени от желанието да печелят пари от всяка възможна аудитория,.

Като фенове на Netflix-Marvel вселената като цяло и на „Daredevil“ в частност, сега с най-голямо удоволствие споделяме, че самият Кевин Файги, познат с ненадминатата тайнственост, която спазва за проектите си, сподели, че Чарли Кокс ще се завърне в ролята Мат Мърдок и в киновселената. За който не е запознат, горещо препоръчваме да изгледате трите сезона на „Daredevil” в Netflix – те може да не са близко свързани с продължителността на събитията в Marvel Cinematic Universe-a, но е важно да видите истинския Деърдевил (особено пък, ако свързвате името на героя с Бен Афлек).

Потвърждението идва от интервю, което Кевин Файги дава на CinemaBlend и конкретния цитат звучи така:

Ако ще видите Деърдевил в предстоящи неща, да Чарли Кокс ще бъде актьора, който ще изиграе Деърдевил. Къде ще го видим, как ще го видим, кога ще го видим – предстои да разберем.

С една дума, Файги продължава традицията си на пазене на тайни. Със сигурност обаче всеки фен, който е гледал дори и един епизод от Netflix сериала, знае защо беше поведена цяла интернет кампания Кокс отново да изиграе Деърдевил. Чарли Кокс, бидейки англичанин, се превъплъти толкова добре в ролята, че едновременно успя да изтрие всеки спомен от предишни версии на героя, а същевременно да установи ултимативната му съвременна версия.

Всички знаем как за актьорите, които са играли Батман се говори кой е по-добър като Брус Уейн и кой е по-добър като Батман. Приканваме ви да изгледате един епизод на „Daredevil”, за да видите защо Чарли Кокс е прекрасен Мат Мърдок, както и прекрасен Деърдевил и ще разберете защо се радваме изключително много на тази новина.

Витаят всякакви слухове за това дали ще видим Кокс в ролята на Мърдок като адвоката на Питър Паркър в „Спайдър-мен: Няма път към дома“. Остават броени дни, докато видим дали тези слухове са верни или не, но едно е ясно – рано или късно Чарли Кокс ще се завърне в ролята на Мат Мърдок, а това само може да ни радва.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. И аз много се радвам остана само да върнат и the punisher но с актьора от Нетфликс

  2. Пореден уин за студиото. Да взимат и Донофрио като Кингпин и да се почва 🙂

    1. То ся се спекулира за него, че ще се появи в Хокай шоуто, ама честно казано като гледам качествто му, по-добре да откаже да се появява. Ще е срамота.