Колко години трябва да минат, за да дойде време за възраждането на един емблематичен за НВО сериал?! Не отговаряйте, упражняваме се в реторичност. Не може да изоставаме от общия „тренд“ – закономерно е да представим официалния трейлър на новата поредица-продължение на „Сексът и градът“ („Sex And The City“), която в България ще бъде излъчена по HBO GO – „Просто ей така…“ („And Just Like That…“).

Всички почитатели на Сара Джесика Паркър и нейната прочута Кари Брадшоу, както и на всички останали добре познати герои (без Саманта на Ким Катрал!) могат да се приготвят за десет епизода, подготвени от изпълнителния продуцент Майкъл Патрик Кинг, който е сценарист, режисьор и продуцент на оригиналната поредица от края на 90-те, както и на двата пълнометражни филма.

Шестте сезона на „Сексът и градът“ са на разположение в НВО GO за всички – фенове в „златна възраст“ и нови поколения, които не си спомнят подробностите от приключенията на четирите приятелки в големия и най-любим град – Ню Йорк. В новата поредица се завръщат три от шикозните дами – в ролите на Кари, Миранда и Шарлът са отново Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис. Освен тях в заверата участват още любимеца на всички жени – Крис Нот, Марио Кантоне, Дейвид Ейгънбърг, Ивън Хандлър, Уили Гарсън, както и нови попълнения като Сара Рамирес („Grey’s Anatomy“), Сарита Чоудри („The Green Knight“), Никол Ари Паркър („Empire“) и Карън Питман („The Morning Show“). Ето какво гласи официалният синопсис на новия сериал:

Оригиналната поредица „Просто ей така…“ е нова глава в абсолютно новаторския сериал на НВО „Сексът и градът“ на създателя Дарън Стар и изпълнителния продуцент Майкъл Патрик Кинг. Във фокуса са вече 50-годишните Кари, Миранда и Шарлът, които следват своите пътеки в сложната реалност на живота и тяхното легендарно приятелство.

Голям е сценарният екип, който стои зад епизодите на новата поредица – освен създателят на сериала Кинг, това са Саманта Ърби, Ракна Фръшбом, Кели Гоф, както и изпълнителните продуцентки Джули Ротенберг и Елиза Зарицки. Режисьори на епизодите са Кинг, Синтия Никсън, Джилиън Робеспиер, Ану Валия и Ниша Ганатра.

Премиерата на „Просто ей така…“ („And Just Like That…“) е предвидена за 9 декември 2021, когато ще се излъчат първите два епизода по HBO Go, а останалите осем ще се появяват в платформата всеки следващ четвъртък. Очакваме отзиви!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *