Малко след като „Squid Game“ се превърна в най-гледаната оригинална продукция на Netflix (по последни данни на Deadline, в световен мащаб сериалът бил прегледан от 142 млн. акаунта с общо 1,6 мил. изгледани часове), стрийминг гигантът излиза с ново жанрово предложение от Корея – пастапокалиптичната фантастика „The Silent Sea“.

Сериалът е дело на режисьора и сценарист Че Хан Йонг, който адаптира собствения си късометражен филм „The Sea of Tranquility“. Историята ни отвежда в бъдещето, където, вследствие на климатичните промени, Земята се превръща в огромна пустиня, което води до недостиг на вода и храна. Сформиран е специален екип, който е изпратен на опасна мисия до изоставена изследователска база на Луната, за да открие мистериозни научни проби, които могат да решат съдбата на човечеството.

Вижте първия трейлър на „The Silent Sea“.

What in the world happened here? Като фенове на фантастиката сме заинтригувани от „премиса“ на „The Silent Sea“ и сме любопитни да разберем каква е мистерията. Самият трейлър е прекалено тийзърски, за да си вадим генерални заключения за това, което ни очаква като качество, но – най-малкото – продукцията има приличен бюджет и сериалът ще е приятен за гледане. Освен това вярваме, че корейците имат какво да предложат като сюжет и герои. С удоволствие ще хвърлим око на „The Silent Sea“, когато дебютира.

В добавка вижте и няколко постера.

ssp120211202 ssp220211202 ssp320211202 ssp420211202 the-silent-sea-poster-1 the-silent-sea-poster-2

Режисьор и сценарист на „The Silent Sea“ е Че Хан Йонг („The Sea of Tranquility“). В ролите са Гонг Ю, Пе Ду На, И Джун, Хъ Сонг Те, И Му Сенг, Ким Сон Йонг и др.

Премиерата е на 24 декември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *