Екранизация по хитовата игра на Bungie „Halo” е нещо, подобно на „Uncharted”, за което се говори от много години. Дори ние не помним кога за първи път се спомена, но поне знаем, че през 2018 година имаше сериозно раздвижване. Showtime най-после дадоха зелена светлина за направата на десет епизода, след което ни удари пандемията. Това доведе до ново забавяне, а последствията – „Halo” вече е в ръцете на Paramount+.

Все пак феновете най-после имат причина да се радват, защото сериалът е бил заснет по-рано тази година в Румъния и вече имаме първи трейлър. С него зрителите могат да придобият представа за мащаба на продукцията и да надникнат сред редиците на Спартанците.

Вижте рекламата:

Тази кратка минута не ни показва кой знае колко, но се виждат достатъчно елементи от игровия свят, които да са достатъчни поне да събудят интереса на запознатите. Кадрите всъщност въобще не изглеждат лошо и се надяваме това да бъде интересен и ангажиращ сериал.

Действието в „Halo” се развива през XXVI век, а човечеството е в разгара на междугалактическа война с извънземна раса, наречена „Заветът”. За да имат шанс за победа, доктор Холси създава Спартанците. Това са генетично и технологично подобрени супер-войници, които са по-добри във физическо и психическо отношение от всеки един човек. Сериалът ще се фокусира върху Джон-117, познат като Master Chief в игрите, ръководител на един от спартанските взводове.

Вижте и първия плакат на предстоящата адаптация:

halop20211211

Halo” все така ще бъде продуцирано от Amblin Entertainment на Стивън Спилбърг. В ролите ще видим Наташа Макелоун като доктор Холси и Пабло Шрайбър като Джон-117. Компания ще им правят Джен Тейлър, Шабана Азми, Наташа Кулзак, Олив Грей, Йерин Ха, Кейт Кенеди и други.

Все още няма премиерна дата, но се очаква сериалът да дебютира по стрийминг услугата Paramount+ в началото на следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Сигурно съм единствения, никога не играл, никога не чел нищо за Хало.
    Нямам грам очаквания, но съм фен на милитъри сай фая, дано да се окаже прилично забавление.

    1. И аз съм кат теб, само че с тази рзлика, че съм чел чат пат за Хало и в общи линии знам за каквостава въпрос, но игрите не съм игла никога защот не ме кефат штърите от трето лице. Фен съм на тези от първо лице ето първо стреляш, поалв задаваш въпросите… Като Дуум, Куейк, Халф Лайф, Улфенщайн, Сталкер и Фиър…
      Както и да е. относшно трейлъра.,
      Трейлъра е готин. Това, което виждам е доста добре. Дано с получи сносен филм….

    2. Аз съм играл от първите версии – те бяха от първо лице. Но и на мен Halo никога не ми е било тръпка.
      Преди време нямаше ли някакъв опит за екранизация – някакъв не особено сполучлив филм?

  2. Щом не е правено от Amazon, ще се гледа. Дано да се окаже добър сериалът!

  3. Снимано при съседите…. значи трябва да имаме едно наум.
    Ако са се постарали с ефектитени има повече пуканица може и да е интересно. Дали ще има джендъри и педали?