Първи тийзър трейлър на предстоящия сериал „The Witcher: Blood Origin“

от на 2021-12-21
 

20212121-ss

Втори сезон на „Вещерът“ от няколко дни е онлайн в Netflix, набира скорост и популярност сред фенове и новопосветени, а стрийминг-гигантът се опитва да задържи аудиторията с реализиране на новите идеи, свързани с предисторията на познатите магични същества. Шест епизода ще разкрият събитията, които са довели до взаимното проникване на Сферите, при което са се слели световете на чудовища, хора и елфи, и как се е стигнало до появата на първия Вещер.

До момента имахме възможност да видим подробности „зад кадър“, свързани с подготвяния нов сериал „The Witcher: Blood Origin“ – сега дойде време и на първи, кратичък трейлър.

Винаги е време да се потегли на опасна мисия! Очакваме да узнаем как тримата главни герои в историята на шоурънъра Деклан де Бара са се срещнали и какво ги свързва в съвместния им път. Ейли (образът е  поверен на София Браун) е воин, изоставила своя клан и поста си като защитник на кралицата и е решила да обикаля света; Фял (в ролята е Лорънс О‘Фуарейн) е друг воин, които се присъединява към странстванията на Ейли, а Сиян (Мишел Йео) е опитен елф, която търси един откраднат свещен меч. Неизбежно е опасностите да дебнат иззад всеки хълм или извивка на река, но също така е ясно, че силата и издръжливостта са на страната на елфите (за момента това са основните герои, с които се срещаме).

Изпълнителни продуценти на „The Witcher: Blood Origin“ са шоурънърът на „Вещерът“ – Лорън Шмид Хисрич, както и Шон Дониел, Джейсън Браун, Томаш Багински, Ярослав Савко и Мат О‘Тул. Забавянето на снимачния процес на втори сезон на „Вещерът“ не пречи на нарастващата му популярност, а да не забравяме и факта, че в края на лятото се появи рисуваният спин-оф „The Witcher: Nightmare of the Wolf“.

Очакваме ъпдейти под формата на по-дълги трейлъри на „The Witcher: Blood Origin“ и – разбира се – уточнения за премиерна дата.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Драго
  2021-12-21 at 19:48

  Интересно кой ще я гледа тази помия?! Вещерът е гледаем заради присъствието на Хенри Кавил! Докато в този сериал е видно още от трейлъра, че ще е политкоректна фантазия на левите сценаристи! И ще е още по-зле дори от „The Wheel of Time“!

  Отговор

  • radi
   2021-12-21 at 20:41

   Това е направено за феновете. Ако има втори сезон значи е бил бая гледан :)


  • Драго
   2021-12-21 at 20:58

   Кое визираш, radi, The Wheel of Time ли?! Повечето фенове го изгледаха с отвращение първи сезон на този сериал! А го изгледаха, защото са фенове, и са чакали 20 години за екранизация! Сега след като знаят какво да очакват, а и обикновено вторите сезони на такива „творби“ стават абсолютно негледаеми, то за втори сезон май зрителите ще са много по-малко!
   Ако визираш сериала по темата, по-скоро ще стане както с Cowboy Bebop!


 • ...
  2021-12-21 at 22:15

  Единственото хубаво нещо на този сериал ще е, ако в края му, при сливането на сферите, всичките тези идиоти бъдат заличени…

  Отговор

 • Ivcho
  2021-12-22 at 16:59

  От предните коментари е видно че всички виждат ниският потенциал на това нещо. Разбира се всеки филм или сериал има потенциал да е хубав но има и потенциал да не е хубав е. В този случай съм съгласен че потенциалът това да е piece of shit е по-голям.

  Отговор

Коментирайте