Благодарение на огромния успех на „Спайдър-мен: Няма път към дома”,  Том Холанд в момента е на гребена на вълната, така да се каже, и Сони съвсем логично се възползват от това. Какъв по-добър момент да рекламират следващия филм на младия актьор. Става дума за адаптацията по играта на Naughty Dog „Uncharted”, която се очаква да видим на голям екран след по-малко от два месеца.

За този филм сме писали много и вече едва ли остана нещо, което не е споменавано. Ще ви припомним, че „Uncharted” се пържи в дълъг и безкраен development hell повече от десетилетие. Смениха се режисьори, концепции, сценарии… В крайна сметка феновете вече могат да бъдат доволни, защото финалният продукт е реалност.

Вижте и новата реклама:

Коментарите ще оставим на вас. Личи си, че създателите са се опитали да вкарат достатъчно елементи от игрите, но нито Холанд като младия Нейтън Дрейк, нито Уолбърг като наставника му и най-близък приятел Съли, са убедителни в ролите си. Дори напротив, седят абсурдно и леко комично. Разбира се, надявам се да грешим и крайният резултат поне да бъде приятен приключенски екшън.

Адаптацията на „Uncharted” ще проследи ранните години на Дрейк и неговия възход като търсач на съкровища и неприятности. Ще можем да видим първата му среща със Съли и изграждането на безсмъртното приятелство, което ще ги прекара през купища бъдещи приключения.

„Uncharted” е режисиран от Рубин Флайшър („Zombieland”, „Венъм“) по сценарий на Рафе Джудкинс, Арт Маркъм и Мат Холоуей. В ролите ще видим Том Холанд, Марк Уолбърг, Антонио Бандерас, Тати Габриел, София Али и други.

Премиерата на филма е предвидена за 18 февруари следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Потенциалът е налице. Разбира се всеки филм има потенциал да не е хубав. Този не прави изключение.

    ПС:
    Трябва да изиграя някоя от игрите за да видя за какво е целият този шум.

    1. Както казваше един пичага ако го знаеш : туршия за ракия