Минаха два месеца откакто ви представихме първия трейлър на хорър сериала „Hellbound”, който Netflix продуцират. Тогавашната фестивална реклама не ни показа кой знае колко и само загатна за основната идея на сюжета. Сега, по-малко от две седмици до официалната премиера, можем да се насладим на финалния трейлър.

Hellbound” ще бъде режисиран от Сан-Хо Йон, който е и автор на уеб комикса, използван за основа на историята. Кореецът е познат на публиката основно със зомби хита си „Train to Busan” и по-екшън ориентираното му продължение „Peninsula”. Лично на нас ни е интересно какво е успял да постигне със собствената си концепция за Ад.

Вижте и самата реклама:

За щастие тук виждаме наистина много от сюжета и интересът ни е събуден. Човек би си казал, че дори се вижда твърде много за скромните шест епизода, които ще бъде сериалът.

Нека ви припомним и официалното описание на сюжета:

Това ще е сериал, който ще ни покаже една нация, опитваща се да се справи с нов феномен, при който грешниците буквално са обречени на адски мъки. В същото време нова секта се въздига, водена от безкрупулния лидер Джунг Джин-Со. Странните ритуални убийства се разследват от детектив Джин Киънг-Хун, а журналистът Бей Янг-Джей и адвокатът на обвинените грешници Мин Хей-Джин се опитат да разберат повече за въпросния култ. Заедно тримата ще трябва да обединят сили и на намерят отговорите, които ги интересуват.

Hellbound” е режисиран от Сан-Хо Йон. Сериалът е адаптация на дигиталния комикс „Hell”, на който той е автор заедно с Кю-Сук Чой. Двамата ще отговарят и за сценария на епизодите. В ролите ще видим Ю А-ин („Burning”), Ик-Джун Янг, Джеон Мин Парк, Ким Хюн-Джу и други.

Премиерата е насрочена за 19 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *