На нас не ни е ясно на какво разчитат Disney – на инерция, на носталгия, на навик или на безумната идея „по време на празниците хората гледат повече“. Много е вероятно поредицата от света на „Star Wars”, посветена на Боба Фет, която е подготвена за премиера в края на декември, наистина да привлече публика, но продуцентите трябва да бъдат готови и за тотален скептицизъм и пренебрежение. Татуин – ок, Темуера Морисън – ок, ама не видяхме ли вече всичко, което може да се „доразкаже“ в паралелните междузвездни светове? Имаме чувството, особено след „The Mandalorian“, че сагата вече наистина продължава вечно – и може би ще продължат да я експлоатират, поне докато е живо настоящото поколение ръководни кадри.

Признаваме си, предишният трейлър на „The Book of Boba Fett“ изглеждаше по-любопитно. Това рекламно включване се появява като напомняне за премиерната дата и като декларация за неразбралите – на планетата, контролирана от Джаба, вече ще има друг шеф, трейлърът си има име „Reign“.

Update: Вижте и още един нов ТВ спот.

Главните роли са поверени на опитните Темуера Морисън и Минг-На Уен. Ако не сте разбрали какво ще разказва новата поредица на Disney+, напомняме официалния синопсис:

The Book of Boba Fett“ е вълнуващо приключение в света на Star Wars, в което легендарният наемник и неговата колега Фенек Шанд кръстосват „подземния свят“ на галактиката и се завръщат в пясъците на Татуин, за да предявят претенции към територията, управлявана някога от Джаба Хътянина и неговия престъпен синдикат.

the-book-of-boba-fett-character-poster-fennec-shand

the-book-of-boba-fett-character-poster-boba-fett

Изпълнителните продуценти са Джон Фавро, Дейв Филони, Катлийн Кенеди и Колин Уилсън, както и Робърт Родригес. Той, Фавро и Филони си поделят режисьорските задължения, заедно с Брайс Далас Хауърд, която вече беше режисьор на един-два мандалориански епизода. Оператор е Дийн Кънди („Джурасик парк“, „Нещото“).

Премиерата на „The Book of Boba Fett“  е по Disney+ точно след месец – на 29 декември 2021. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Като все още фен на сагата, за мен случващото се около Мандо върса е единственото интересно нещо в тази далечна галактика.
    Книгите им – леш
    Филмите им – ужасна каша

    тв вселената дава надежди

    1. Трябва да оставят франчайза за едно 5-10 години и да дадат малко почивка на феновете. Ако продължават в същия дух накрая SW ще бъде принизен до квартален тв сериал. Знам, че корпоративната машина не трябва да спира и трябва да се правят кинти, но фатигът около бранда вече задушава всички и искрици надежда като Ahsoka Tano и Mandolorian не са достатъчни…

  2. Сериалите стават за гледане, но е няма тази магия от оригиналната трилогия

    1. Вероятно като си гледал оригиналната трилогия ебило през 80-те години, и е нормално да те впечатли. Сега ефекти и всякакви истории да искаш от киното. Пък и вече остаряхме и не се впечатляваме толкова лесно. Иначе филмите не са лоши, просто не могат да направят това впечатление което са ти правили преди десетилетия.

    2. 92-3-та година съм ги гледал и като се появи Дарт Вейдър си сцепих дрехите, и подскачах. Стана ми любимият филм, докато не гледах Терминатор 2