Мина цяло десетилетие от „битката на Снежанките“ – време е ново поколение красавици да бъдат привлечени към плановете на Disney за прословутите игрални адаптации на емблематични анимационни филми от миналото. Според Deadline Гал Гадот е на финала на преговорите за ролята на злата кралица, а очакванията са тя да си партнира с младата Рейчъл Зиглър, една от звездите в предстоящата нова адаптация на „Уестсайдска история“ на Стивън Спилбърг.

Авторите на музиката на „La La Land“ и на „The Greatest Showman“ Бендж Пасек и Джъстин Пол пишат нови песни за бъдещия филм „Show White“, чиито снимачен период трябва да започне през 2022 година, а негов режисьор ще бъде Марк Уеб („500 Days of Summer“,The Amazing Spider-Man“). Очакванията са сериозни – все пак целият свят знае, че „Снежанка и седемте джуджета“ („Snow White and the Seven Dwarfs“), излязъл на екран през 1937 година, е първият анимационен пълнометражен филм на Disney и първата пълнометражна рисувана история въобще, като според The American Film Institute той е един от 100-те най-велики американски филми и е избран като част от National Film Registry през 1989 година.

Ще припомним, че „Snow White“ е още един проект в поредицата игрални филми, пуснати в производство от гигантската компания – по Disney+ догодина трябва да се появи „Peter Pan & Wendy“ на Дейвид Лоуъри, а за 2023 е планирана „The Little Mermaid“ на Роб Маршъл (с Хали Бери, Мелиса Макарти и Хавиер Бардем). В скоро време може да очакваме и продължение на „Книга за джунглата“ от Джон Фавро, предистория на „Lion King“ от Бари Дженкинс и „Pinocchio“ на Робърт Земекис.

Макар да не е ясно кога ще може да се планира премиерна дата за „Снежанка“ („Show White“), ще очакваме с интерес още новини по кастинга на филма и – разбира се – как ще изглежда Гал Гадот като красивата зла кралица!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

    1. Типично български коментар. Всички в тая държава ли са примати?