Трейлър на трилър-поредицата „Close to Me“ с Кони Нилсен и Кристофър Екълстън

от на 2021-11-28
 

Оригинален трилър в шест части са подготвили за среща със зрителите Sundance Now and AMC+. Заглавието е „Close to Me“, а в главните роли са Кони Нилсен и Кристофър Екълстън. Колегите отвъд океана описват историята като психологическа драма, създадена по едноименната книга на Аманда Рейнолд от 2017, която основна отличителна черта е умелото нагнетяване на напрежението и специфичната гледна точка, през която е пресъздаден разказът за събитията.

Главната героиня в „Close to Me“ претърпява злополука и губи спомените си в продължение на последната една година от живота си. Тя се бори да събере парчетата, които са останали в съзнанието ѝ, но в същото време открива, че животът ѝ съвсем не е така съвършен, както изглежда – и че някой ще направи всичко възможно, за да скрие от нея ужасна тайна…

Уважаваме много и Кони Нилсен, и мистър Екълстън и да проследим партньорството им в изпълнен с недоизказани тайни трилър би било удоволствие.

Сценарист на „Close to Me“ е Анджела Пел („Snow Cake“, „Gifted“), с режисурата се е ангажирал Майкъл Семюълс („The Windermere Children“, „The Missing“, „Any Human Heart“), а продуценти са All3Media. Поредицата вече е на екран във Великобритания и The Guardian са обявили, че очакват появата на всички епизоди, за да ги „биндж“-нат своевременно.

Премиерата на сериала в САЩ е предвидена за 16 декември, като всяка седмица ще излиза по един епизод, което означава, че финалът може да се очаква на 22 януари 2022. 

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте