Вижте първите 5 минути от „Джурасик свят: Господство“ на Колин Тревъроу

от на 2021-11-23
 

Коледа идва по-рано за всички почитатели на динозаврите и на поредицата „Джурасик парк“, на които да изгледат „Бързи и яростни 9“ им се е сторило твърде висока цена за плащане, за да се насладят на първите впечатляващи кадри от „Джурасик свят: Господство“ („Jurassic World: Dominion“) – пролога на очаквания завършек на трилогията „Джурасик свят“ се въртеше ексклузивно в IMAX само преди интелектуалния холокост с Вин Дизел и компания.

Преди броени минутки, Universal представиха пролога на филма онлайн, който ни отвежда 65 милиона години назад във времето, когато динозаврите владееха Земята. За първи път на екран е претворен величественият гиганотозавър и пред нас се разкрива предисторията на емблематичния комар, от който е претворен любимият ни Т-рекс. Вижте.

Режисьор на „Jurassic World: Dominion“ е Колин Тревъроу („Safety Not Guaranteed”, „Джурасик свят“), който е сценарист заедно с Емили Кармайкъл („Огненият пръстен: Революция”). Продуценти са Франк Маршал и Патрик Кроули, а изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Александра Дербишир и Колин Тревороу. В ролите са Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Джъстис Смит, Сам Нийл, Лора Дърн, Джеф Голдблум, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Сай, Б. Д. Уонг и Изабела Сърмън. Компания ще им правят още Скот Хейз, Мамуду Ати, ДеУанда Уайз, Дичън Лекмън и др.

Премиерата е на 10 юни 2022.

JW3_INT_DGTL_1_SHEET_PROLOGUE_OV

коментари
 
Отговорете »

 
 • Драго
  2021-11-23 at 20:07

  E, айде сега! Няма ли поне един динозавър педал да сложат в този филм?! Излагат се! Ха-ха!

  Отговор

  • Dexter
   2021-11-24 at 07:40

   Може да има лесбийка или негър…


  • Драго
   2021-11-24 at 14:22

   Аве, това с негрите и лесбийките вече си е норма! Ако няма негър или лесбийка, просто на даден филм или сериал не се дава зелена светлина! Ха-ха!
   В края на три от сериалите, които аз съм гледал, завършват с лесбийска сватба!
   Понеже съм фен на ДиСи, затова гледах сериали като Супергърл или DC’s Legends of Tomorrow! Първият завърши с лесбийска сватба, а на втория предпоследният сезон завърши с лесбийска сватба! „Луцифер“ завърши с лесбийска сватба, като Ева(първата жена) стана лесбийка и се „омъжи“ за черна лесбийка!
   Сега следва отговора на Марвел, които ще наводнят продукциите си с педали, освен вече зададените „норми“!
   А Стар Трек Дискавъри в началото на 4-ия си сезон вече няма мъже на борда на този кораб! Има само жени, педали и транс! Ха-ха-ха!
   А и в допълнение – вече всички сериали, правени по исторически събития, имат негър или индиец в ролите, пък ако ще сериалът да е за викинги!
   Пълна лудост е това, и ще завърши по някое време с гражданска война в Щатите!


  • Драго
   2021-11-24 at 14:56

   И едно допълнение, което е извън темата, но смятам, че е важно! С тези нови продукции Холивуд вместо да намали напрежението между различните хора го усилва!
   Там където не е имало омраза, вече има такава…Към малцинствата! Пренаписването на историята и „почерняването“ и, както и новия „писък“ против християнството, защото то пречи на ЛГБТ „обществото“, ще доведе до огромно увеличение на напрежението, а последното ще намери излаз по някое време!


  • Rockfan
   2021-11-24 at 19:40

   Да, наистина се прекалява с тая криворазбрана „толерантност“. Нещата накрая ще изпушат и на хората ще им писне от модерни, джендърски простотии и пропаганди.


  • Зазо
   2021-11-25 at 12:46

   Якото в цялата ситуация със загиването на хамерикнаското кино е, че ще имам време да си изгледам старите световни, че и американски, класики. Достатъчно хубави стари филми има… Японски, руски, италиански и какви ли не..

   Баси тъпизмите в новите сценарии…


 • UZUMAKI
  2021-11-23 at 20:17

  Доста awesomeness ❤️

  Отговор

  • radi
   2021-11-24 at 16:30

   Ее, един път да видя и Благо доволен. Продължаваме напред


 • Динозавър Педал
  2021-11-24 at 11:31

  Някой български умник няма ли да сложат в тоя филм?! Излагат се! Ха-ха!

  Отговор

 • Иван
  2021-11-24 at 13:35

  Всяка серия едно и също, толкова хвалби за първото продължение и накрая…тъпня

  Отговор

 • X-Force
  2021-11-24 at 18:35

  Щеше да бъде прекрасно ако целият филм бе лишен от хора и гледахме само динозаври както в първите 3 минути от този пролог. Не е истина докъде сме стигнали в рендерирането на подобни светове и животни.

  Отговор

  • Rockfan
   2021-11-24 at 19:32

   Съгласен! И аз това си помислих. Чудни, пипнати първи минутки а ла Динозавърски „Енимъл Планет“ :) и после „изведнъж“- пак банални екшъни, гледащи уплашено хора, масово паникьосани и бягащи хора и т.н., и т.н. клишета… Определено ме изкараха от филма (филм, който по принцип нямам никакво намерение да гледам- тия първи минутки с динозаврите в естествената им среда са ми напълно достатъчни, по-нататъшното гледане е загуба на време :) )…


 • Ivcho
  2021-11-26 at 21:52

  Всеки филм има потенциал да не е хубав. Този не прaви изключение.

  Отговор

 • Гал
  2021-11-28 at 00:09

  Динозаври ❤️ Чудя се дали днешните деца изпадат в такъв телешки възторг от динозаврите като някои от нас едно време.
  За филма ясно – ще се гледа заради Т-рекса, не че ще е някакъв шедьовър.

  Отговор

Коментирайте