WTF трейлър на седмицата: „Hot Chicks Blast Uranus”

 

Рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” се завръща, за да ви представи една „загубена” продукция, която най-после ще стигне до своята публика. Става дума за филма със звучното заглавие „Hot Chicks Blast Uranus”, който, по думи от самия трейлър, е бил заснет, но никога не е видял бял свят. До днес!

Заглавието не може да бъде открито на сайта на IMDB, което говори достатъчно за него. Без да губим повече време, нека видим самата реклама:

Лично ние не бяхме чували за RickMoe Productions до този момент, а най-вероятно няма да чуем повече след днес. Все пак студиото е приело много сериозно „възстановяването” на изгубената лента и зрителите ще могат да ѝ се насладят в специално издание.

В „Hot Chicks Blast Uranus” главната героиня Кенди Пикълс е осъдена за престъпление, което е извършила. Скоро обаче и без това опасното ѝ ежедневие се превръща в смъртоносно. Извънземни нападат планетата ни и заплашват да избият всичко живо. Кенди и компания трябва да обединят сили, да се изправят срещу злото и да спрат нашествието.

Режисьор и сценарист е Ричард Мог, а в ролите ще видим Меган Макгео, Кейтлин Рийд, Кристина Мартин, Марта Стаус, Джесика Хил, Дъг Фъргюсън и други. Жанрът е записан като космическа секси комедия. Според същата страница, от която може да закупите DVD на филма, “Hot Chicks Blast Uranus” е заснет през 2012 година, но едва сега се появява в пълната си нецензурирана прелест.

wtfp20211010

коментари
 
Отговорете »

 
 • Rockfan
  2021-10-10 at 17:05

  Марчето Бакалова играй ли вътре 😀 (питам ‘щот нямах търпение да изчета имена на ‘сички „чикс“, дет’ участват вътре)?!?

  П.П. Сериозно, к’во става с кариерата на нашата „хот чик“, някой знай ли нещо? Нещо не и мяркам името сред участниците в три от най-очакваните (и по подразбиране- касови) филма за годината- новия „Бонд“, „Дюн“ и „Матрицата 4″…

  П.П.П. Всъщност, колко глупав въпрос от моя стана 😀 – естествено, че такава квалитетна актриса няма да се унижава и да си губи времето да се снима в комесиални л*йна като изброените три по-горе 😀 … Нея я влекат по-арт продукции ;D . Ама, че съм и аз!

  Отговор

  • radi
   2021-10-10 at 17:37

   За Дюн не съм сигурен, че ще е такъв :)


  • Rockfan
   2021-10-10 at 23:44

   О, разбира се. Никой от трите не е такъв (въпреки, че имам някои съмнения за „Матрицата“, поне на сценарно ниво 😉 ). Сериозно вече. Това горното беше мой опит за саркастичен и (доста) ироничен коментар относно особата на най-великата сред великите и най-обещаващата сред обещаващите актриса на нашето време, единствената и неповторима- Марчи Бакаловаааа (ето, отново го правя 😀 )!!! К’вото и да си говорим прехваленото и участие в онова недоносче на Барън Коен всъщност вдъхна нов, истински смисъл на понятието „кино-простотия“…

   П.П. Между другото- що не виждам „Борат 2“ сред заглавията във WTF-рубриката 😀 ?


Коментирайте