batmanm120211015

It’s not just a signal. It’s a warning!“

Не обичаме да пишем за нищо, но понякога ни идва отвътре – и ние не знаем защо. Реално в тази новина няма да откриете нещо, което да си заслужава кой знае колко (ако въобще), освен ако по някаква причина сте от хората, които чакат с нетърпение предстоящия „The Batman“, но сте пропуснали информацията, че този уикенд се очаква новия трейлър на филма. Ако случаят е такъв, чудесно, значи усилието е оправдано. Ако ли пък не, вие преценете дали си е струвало да си загубите минутка и половина, поне бяхме честни и предупредихме в началото.

Във връзка със споменатия нов трейлър, режисьорът Мат Рийвс използва туитър профила си, за да представи нова снимка от „The Batman“, с която ни пожелава „Добро утро от Готам“ и споделя нетърпението си да ни покаже „още на предстоящия DC FanDome“. А кадърът (който ще видим в  трейлъра) е Батман посреща изгрев в Готам. Но какво я описваме, вижте я сами:

batmanm220211015

В допълнение, на официалната туитър страница на филма се появи и кратко (ама кратко) трейлър тийзърче, което ни подканя да гледаме новия трейлър утре (тяхно време) и в което чуваме гласа на Батман, изпълняван от Робърт Патинсън, който ни предупреждава, че Бат-сигналът е „ не просто сигнал, а предупреждение“. У-ууу!

Казахме, че не е нещо впечатляващо или поне ние го усещаме така. Но пък открихме, че все още се вълнуваме за филма (нещо, което ни се случва все по-рядко) и ни е любопитно да видим новия трейлър. Очакваме го и ще споделим с вас при първа възможност.

Режисьор на „The Batman“ е Мат Рийвс („Чудовищно”, „Let Me In”, „Зората на планетата на маймуните”), който е и сценарист заедно с Матсън Томлин („Solomon Grundy“, „Little Fish“). В ролите са Робърт Патинсън (Брус Уейн/Батман), Зоуи Кравиц (Селина Кайл/Жената котка), Пол Дейно (Едуард Наштън/Гатанката), Колин Фарел (Осуалд Кобълпот/Пингвина), Джефри Райт (комисар Джеймс Гордън), Джон Туртуро (Кармайн Фалкон), Анди Съркис (Алфред Пениуърт), Питър Скарсгард (Гил Колсън), Джейми Лоусън (Бела Реал) и др.

Премиерата е насрочена за 4 март 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *