chucky1320211004

Остават по-малко от десет дни до премиерата на първата поява на малкия екран на серийния убиец Чарлс Лий Рей, чийто дух се е вселил в тялото на куклата Чъки. С приближаване на заветната дата се засилва и медийното присъствие на сериала. През изминалите дни се появи финален трейлър, а малко по-рано през миналата седмица получихме възможност да видим сцена от дебютния епизод.

Създателят на „ChuckyДон Мансини обещава много позната атмосфера и завръщане към корените на поредицата от първите ѝ филми. Все пак това не е нито рестарт, нито римейк, а директно продължение на въпросните, като всичко случило се до този момент си се брои с пълна сила.

Вижте и вие въпросната реклама:

Изглежда просто чудесно. Предишният трейлър се беше фокусирал изцяло върху новите персонажи, но тук получаваме поглед върху някои от старите познайници на Чъки като Анди, Тифани и, разбира се, Ника, която носи в себе си част от душата на убиеца. Имаме възможност да видим и самия злодей като малък, което означава, че ще можем да изследваме миналото му. Дори да научим защо се е превърнал в това, което е.

Малко по-рано през миналата седмица от SyFy ни позволиха да хвърлим поглед към сцена от първия епизод на „Chucky“. В нея главният герой Джейк има за задача да направи дисекция на жаба в училище, но страхът му от вида на кръв не му позволяват. Разбира се, това не спира Чъки, които винаги е готов да помогне щом става въпрос за рязане, наръгване и убиване с остри предмети.

Вижте въпросния клип:

Нямаме търпение и се надяваме, че Дон Мансини и компания няма да ни разочароват. Припомняме ви, че в новия телевизионен сериал „Chucky“, куклата се озовава на гаражна разпродажба в спокоен американски квартал. Появата ѝ бързо внася хаос, предизвиквайки поредица от ужасни убийства, разобличаващи тайните и лицемерието на живущите. Междувременно пристигането на стари врагове и приятели от миналото на Чъки заплашват да разобличат истината зад убийствата, както и предисторията на обсебилия куклата демон и това как той се е превърнал от обикновено дете във всеизвестен масов убиец.

Брад Дуриф и Дженифър Тили се завръщат като Чъки и Тифани. Дъщерята на Дуриф Фиона, която беше основен протагонист в последните две части, също е тук, както и Алекс Винсент като Анди Баркли и Кристин Елиз като Кайл. Нови попълнения в състава са Девън Сава („Последен изход”), Закари Артър („Transparent”), Тео Брионс („Ratched”) и Аливия Алин Линд („Daybreak”). Сериалът е продуциран от Ник Антоска („Channel Zero”)

Дебютният епизод, който е режисиран лично от Дон Мансини, ще деюбтира по SyFy на 12 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *