Нов трейлър на ансамбловия екшън „The 355“ на Саймън Кинбърг с Джесика Частейн

от на 2021-10-11
 

Женският ансамблов екшън „The 355“ беше едно от заглавията, чието кино разпространение беше забавено заради пандемията, при все че (за разлика от много други, които бяха пожертвани) това е филм, който, ако беше пуснат директно на стрийминг, нямаше да загубим абсолютно нищо. Да, определено не бяхме впечатлени от първия трейлър и тотално бяхме забравили за филма, да неговорим, че от тогава гледахме Джесика Частейн в няколко прекрасни роли (като в „Сцени от един семеен живот“ и „The Eyes of Tammy Faye“) и никак не ни се ще да се връщаме към кухите ѝ, политически натоварени екшън забежки, било то и снимани по-рано.

Нашето мнение обаче няма абсолютно никакво значение и след година забавяне „The 355“ ще се появи на голям екран, като тези дни беше представен и трейлър, който да ознаменува новата премиерна дата. Припомняме, че режисьор на филма е Саймън Кинбърг, който е сценарист заедно с Тереза Ребек („Trouble“), като вдъхновението за проекта е Джесика Частейн, която по време на снимките на „Х-Мен: Тъмния феникс“ предлага на Кинбърг идеята за изцяло женски шпионски екшън-трилър в стила на „Невъзможна мисия“. В центъра на историята са пет жени от различни разузнавателни агенции, които превъзмогват подозренията и конфликтите помежду си и обединяват специфичните си сили, за да спрат сенчеста организация да се сдобие с оръжие, което може да хвърли света в пълен хаос.

Вижте новия трейлър, който разяснява (ние също го направихме в предишната ни новина) и значението на заглавието „The 355“, което е и кодовото име на водения от Джесика Частейн екип, включващ и Даян Кругер, Лупита Нионг‘о, Пенелопе Крус и Фан Бинбин.

За всеки влак си има пътници, според нас и този няма да има проблем да си намери такива. Просто това няма да сме ние, въпреки че сме почитатели на част от замесените лица. И преди да кажете, че сме сексисти, като най-големия минус в проекта виждаме Саймън Кинбърг, за когото не смятаме, че може да предложи нещо стойностно и интересно като режисьор и Себастиан Стан – ще ми прощават фенките му, но от всяка негова поява в трейлъра ни напушва смях. И колко са сериозни всички, не е истина…

355p20211011

Режисьор на „The 355“ е Саймън Кинбърг, който е сценарист заедно с Тереза Ребек („Trouble“). В ролите са Джесика Частейн са Даян Кругер, Лупита Нионг‘о, Пенелопе Крус, Фан Бинбин, Едгар Рамирес, Емилио Инсолера, Джейсън Уонг и др.

Премиерата е предвидена за 15 януари.

коментари
 
Отговорете »

 
 • pavel717
  2021-10-12 at 19:20

  ами не…не става Джесика за йекшън актриса, и миналогодишния и опит (забравих му името)
  пък и сега…тя просто не знае какво да прави в тия сцени (за разлика от Шарлийз), айде каскадьорката ще я покрие в някои от тях, но в други просто стои смешно…(в трейлъра на 51 -та секунда бие някаква горила, но начина по който го удря
  реално би и донесла фрактура на ръката )

  Отговор

  • X-Force
   2021-10-12 at 20:53

   100% са снимали сцената на забавен каданс и после са ускорили скоростта, за да изглежда „реално“. Комедия отвсякъде – напълно съгласен.


 • Драго
  2021-10-12 at 19:54

  Това новото ново „Ангелите на Чарли“ ли ще е ?! Жените са само хубавици(дори и черната бива), обаче със сигурност поне 2-3 от тях ще бъдат лесбийки! Та какъв е смисълът от подобни филми?! Вече видяхме още през 2016 какъв успех имаше женският Ловци на духове! Преди година видяхме и новите Ангели на Чарли! През последните 2 години се нагледахме на подобни експерименти, които бяха сравнени със земята от критици и публика! Та за к`ъв уй е тоя филм?!
  Явно от Холивуд няма да се научат!

  Отговор

Коментирайте