Преди няколко дни любовта ни към Кейт Бекинсейл (която, за наша радост, наскоро се завърна на екран след кратко отсъствие) стана причина да обърнем внимание на първите снимки от предстоящия криминално-комедиен сериал „Guilty Party“, който се рекламираше като „genre-bending“. Сега отново отправяме поглед към него и по-точно  към първия трейлър, за да видим какво точно можем да очакваме като тон и атмосфера.

Припомняме, че „Guilty Party“ е дело на Ребека Аделман („Dead to Me“) и разказва за журналистката Бет Бърджис (Бекинсейл), отчаяно бореща се да спаси кариерата си като се захваща с историята на младата майка Тони Плимптън (Джулс Латмър), която е получила доживотна присъда за осакатяването и убийството на съпруга си – престъпление, което тя твърди, че не е извършила. В опита си да намери истината, Бет се озовава далеч от зоната си на комфорт, сблъсквайки се с контрабандисти на оръжие, кликбейт културата, оковите на брака и нейното собствено опетнено минало.

Вижте трейлъра.

За съжаление, най-много се развълнувахме от сцената, в която облизват крака на Кейт Бекинсейл. Няма как да го скрием, това е нещо, което бихме гледали. Що се отнася до самия сериал, абсолютно нищо от видяното не ни грабна особено (да не говорим, че „genre-bending“-ът тотално ни убягна) и по-скоро ще му ударим пас – дори и любовта ни към Бекинсейл си има граници. Може да преразгледаме решението си, ако чуем някакви супер положителни отзиви от хора, на чието мнение вярваме.

Шоурънър на „Guilty Party“ е Ребека Аделман („Dead to Me“), която е и изпълнителен продуцент наравно с режисьора Трент О‘Донъл („No Activity“, „The Moodys“), Джими Милър и Сам Хансен, както и Джо Фарел, Джим Зиглър и Майк Фара от Funny or Die. В ролите са Кейт Бекинсейл, Джулс Латмър, Джеф Стълтс, Лори Дейвидсън, Андре Хайланд, Тиара Съркар, Алана Убах и др.

Премиерата е на 14 октомври по Paramount+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *