Преди година и половина споделихме, че третият сезон на „Stranger Things“ стана причина почти напълно да загърбим някога любимия ни сериал и в момента интересът ни към него е повече от минимален. А допълнителното, причинено от пандемията забавяне на предстоящия четвърти сезон, съвсем доуби ентусиазма ни и в резултат не сме обръщали никакво внимание на сериала (не само като отразяване тук на сайта, но и като следене на новини) – нито на реклами, нито на кастинг новини.

Не всички от нас обаче изпитват толкова силни отрицателни чувства, а и знаем, че „Stranger Things“ продължава да има много силна фен база, която си го харесва. Точно това е причината да се напънем да отбележим една бърза новина, провокирана от най-новия тийзър трейлър на сериала, които беше показан на изминалото световно фенсъбитие на Netflix TUDUM (още една причина за тази новина е, че само си търсим поводи да пишем за TUDUM – който го е измислил това, еваларка му степенуваме).

Въпросният тийзър показва локация, която според авторите на сериала е от „изключителна важност“ за четвърти сезон – къщата на семейство Крийл. Вижте.

Ако също като нас не сте следили новините отблизо, отбелязваме, че един от новите герои е Виктор Крийл – мъж, затворен в психиатрична клиника за жестоко убийство, което извършва през 50-те, вероятно в същата тази къща, която виждаме. А добрата новина е, че в ролята на Виктор Крийл ще видим хорър легендата Робърт Инглънд, познат като Фреди Кругър от поредицата „Кошмари на Елм Стрийт“. Аха, и да се развълнуваме.

Ние няма да навлизаме в повече подробности за новия сезон (който се очертава да бъде най-големият и мащабен до момента), но ако сте любопитни, лесно ще намерите информация в нета – пълно е. Вместо това ви предлагаме още два тийзъра, които не сме представяли.

Премиерата на четвърти сезон на „Stranger Things“ е предвидена за 2022 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Само с първи сезон си останах, който беше изненадващо добър. Може би някой ден ще изгледам и 2-ри 🙂