Любимият сериен убиец на американците, а и не само, се завръща с чисто нов сезон. Писали сме достатъчно по темата и няма да се повтаряме с едни същи текстове. Големи фенове сме на Декстър и (почти) целия сериал. Определено нямаме търпение да го видим да развърта любимите си ножове след всичките тези години. След като само ни дразниха с кратки тийзъри и късчета от снимачната площадка, време е да видим пълен трейлър на новия девети сезон, който ще носи заглавието „Dexter: New Blood”.

Вижте Декстър в пълен блясък в следващите близо три минути:

„I might still be a monster. But I am an evolving monster!”

Виждаме спокойния и щастлив живот, който героят на Майкъл К. Хол води десет години след изчезването си от Маями. Миналото обаче има навика да ни намира където и да сме и обича да напомня за себе си. Очакваме Декстър много бързо да се върне към познатите си навици и да се изправи срещу нов сериен убиец, който отмъква деца. За първи път получаваме поглед и върху сестра му, която ще поеме щафетата от бащата в предишните сезони. Очевидно и семейната динамика ще се засили с последния кадър.

Ще излъжем ако кажем, че не се вълнуваме от появата на новия сезон. Много фенове, в това число и ние, не останаха доволни от финала през 2013 година. Шоурънърът Клайд Филипс и самият Майкъл К. Хол са напълно наясно с това и се надяват, че тези нови епизоди ще измият тъмното петно от миналото на любимия сериал. Те нямат за цел да игнорират случилото се, а да поднесат един по-добър и смислен край за Декстър.

Нека ви припомним и официалното описание:

Dexter: New Blood” се развива десет години след като Декстър изчезна насред урагана Лаура. Сега той живее и работи под фалшиво име в малкото градче Айрън Лейк, щата Ню Йорк. Може да се радва на новия си живот, но след няколко неочаквани събития в това затворено общество, Тъмният му спътник се събужда и го зове.

Освен добре познатия Майкъл К. Хол като Декстър, в девети сезон ще се завърнат Дженифър Карпентър като сестрата на Декстър и Джон Литгоу, който най-вероятно ще има изненадващо камео. Основен злодей този път ще бъде Кланси Браун. Компания ще им правят Джулия Джоунс, Алано Милър, Дий Нелсън и други.

Dexter: New Blood” ще дебютира по Showtime на 7 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *