Ексклузивно: Нов трейлър на „Хелоуин убива“ на Дейвид Гордън Грийн

от на 2021-09-20
 

В редиците ни има „болни“ фенове на поредицата „Хелоуин“, затова сме изключително щастливи, че можем да представим ексклузивно, с официален български превод, новия трейлър на „Хелоуин убива“ („Halloween Kills”). След успеха си с „Хелоуин“ от 2018 г. режисьорът Дейвид Гордън Грийн се завръща, за да разкаже следващата глава от историята на Майкъл Майърс и Лори Строуд – история, чиято кулминация се очаква през 2022 с „Halloween Ends“.

Хелоуин убива“ започва точно от мястото, където свърши предишния филм – Майкъл Майърс е хванат в капана на горящата къща на ранената Лори Строуд, която заедно с дъщеря си и внучката си се отправят към болницата, успокоени, че ужасът, който витае върху тях през целият им живот, най-накрая е приключил веднъж завинаги. Радостта им обаче е преждевременна, защото Майкъл успява да се освободи и кървавата баня започва отново. Този път обаче, в битката си с злото жените от семейство Строуд няма да са сами – към тях се присъединяват други оцелели от първото умопомрачение на Майкъл, както и група разгневени жители на Хадънфийлд…

С нетърпение чакаме завръщането на Майкъл Майърс и сме готови за поголовна сеч. Трейлърите и официалната информация за „Хелоуин убива“ намекваt за интересно развитие на историята. Предишният филм беше за влиянието на „злото“ върху живота на непосредствените му жертви, а този ще бъде за ефекта му върху обществото като цяло. Стискаме палци за качествена бруталия, поне наполовина толкова добра (и почитаща оригинала), колкото предния „Хелоуин“.

HALLOWEEN KILLS

Режисьор на „Хелоуин убива“ („Halloween Kills”) е Дейвид Гордън Грийн, който е и сценарист заедно с Дани МакБрайд и Скот Тиймс, по образи, създадени от Джон Карпентър и Дебра Хил. В ролите са Джейми Лий Къртис, Джуди Гриър, Анди Матичак, Антъни Майкъл Хол, Ник Касъл, Кайл Ричардс, Дилън Арнолд, Логан Лонгстрийт и др.

Премиерата е на 15 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 
 • X-Force
  2021-09-20 at 22:39

  Болен фен съм на поредицата, но уважително скип-вам каквито и да било рекламни материали до премиерата. :)

  Отговор

 • Иван
  2021-09-21 at 12:07

  Предишният бил добър, бреххх!

  Отговор

 • radi
  2021-09-22 at 12:23

  Няма да го гледам. Направо чакам филма, според мен ще е добър колкото първия :)

  Отговор

Коментирайте