Доста отдавна FX са доказали, че нямат нищо против да реализират проекти, които биха се сторили не достатъчно перспективни на други продуцентски и/или разпространителски компании. Бенджамин Джоузеф Новак е добре познат на почитателите на „The Office“ в ролята на Райън Хауърд, но в случая с поредицата „The Premise“, той се явява сценарист, изпълнителен продуцент и дори режисьор на два от подготвените епизоди. И макар в imdb тази нова авантюра да носи странното (може би работно?!) име „Platform“, петте 30-минутни епизода на първи сезон вече са готови, защото вече си имат и премиерна дата.

А тук може да хвърлите поглед на трейлъра, който представя накратко историите, попаднали във фокуса на антологията.

Споделяли сме детайлна информация за сюжетите на историите, които задълбават в актуални (и атрактивни!) съвременни теми. Ще припомним имената на част от актьорите, ангажирани в мозайката – Бен Плат, Трейси Елис Рос, Даниел Дай Ким, Лола Кърк, Соко, Джермайн Фоулър, Айо Едебири, Ерик Ландж, Лукас Хеджис, Кейтлин Дивър, Джон Бърнтал, О’Ший Джаксън младши, Ед Аснър, Джордж Уолъс, Бойд Холбрук и Бо Бриждис.

Дебютът на „The Premise“ е в платформата на Hulu, а датата е 16 септември 2021. Ще ни е любопитно какви ще са отзивите и дали ще плъзнат сравнения с други (антологии) сериали. Уважаваме усилията на FX и обещаваме да дадем шанс на поредицата. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *