Любимците ни от A24 изглежда подготвят пореден интересен проект, като този път по всичко личи, че филмът преди още да е завършен, ще намери и разпространител в лицето на Apple TV+. Въпреки че Apple все още не могат да наберат същия интерес към стрийминг платформата си, така че да са равни конкуренти с Netflix или Disney+, оценяваме опитите им да заредят платформата си с оригинално съдържание, което обикновено включва някои от най-големите звезди на планетата (два от първите им най-високопрофилни проекта бяха „The Morning Show” и „See”).

Новият филм се нарича „Sharper” и в главните роли ще видим прекрасната Джулиан Мур и Себастиан Стан. Филмът е поставен в кръга на милиардерите в Ню Йорк, а Мур и Стан играят измамници, които явно ще въртят някаква схема. Специално за героят на Стан се знае, че той е хитър измамник, който е известен с това, че изпълнява сложни планове и се измъква с големи суми пари.

Себастиан Стан напоследък го гледаме най-вече като Бъки Барнс в киновселената на Marvel, но извън нея той обикновено се занимава с доста интересни независими проекти, в които редовно се справя чудесно, заради което сме свикнали да обръщаме внимание винаги, когато поеме нова роля. В момента особено нямаме търпение да го видим като Томи Лий в биофграфичния сериал за барабаниста и съпругата му Памела Андерсън. За Джулиан Мур пък не смятаме, че има нужда да обясняваваме колко добра актриса е, всяка една нейна роля е събитие и винаги ще я последваме в каквото и да е приключение реши да ни повлече.

Другата причина, поради която този проект ни хваща окото е, че неговият сценарий беше споменат в последното издание на всеизвестния Черен списък – резултатите от анкета, която се дава на продуценти и други големи клечки в хоривудски студия, за да определи списък от най-харесваните сценарий на филми, които още не са влезли в продукция. В днешно време Черният списък е толкова установен и добре познат, че самото присъствие на един сценарий в него е не просто знак за качество, но обикновено значи, че филмът има големи шансове да бъде направен в близката година, както става и тук.

Този конкретен сценарий е написан от Браян Гeйтууд и Алесандро Танака, чиято досегашна работа по сериали като „Comrade Detective” и „Superstore” ни кара да си мислим, че този проект ще е по-комедиен, отколкото предполагахме в началото. Режисурата пък е поета от Бенджамин Карън („The Crown”, „Sherlock”).

Премиерна дата все още не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *