Първи трейлър на „Prisoners of the Ghostland“ с Никълъс Кейдж и София Бутела

 

Не е тайна, че Никълъс Кейдж последните години (направо десетилетия) се снима в огромно количество глупости. Много от тях не стават за гледане. Все пак от време на време се появява и нещо по-качествено и заслужаващо внимание. Играта в „Pig” по-рано тази година в момента е оценена като едно от най-добрите му представяния в кариерата, което говори много за актьора. Нека не забравяме и „Mandy”.

Prisoners of the Ghostland” на японеца Сион Сохо, за който това е англоезичен дебют, със сигурност няма да спечели награди, но определено изглежда интересно. Филмът смесва екшън и уестърн с огромно количество азиатски елементи за цвят. Самият Кейдж определя това като една от най-откачените си роли, което си е доста смело изказване с оглед филмографията на актьора.

Вижте и експлозивната реклама:

Определено изглежда доста откачено и страшно ни допада. Надяваме се целият филм да е в тон с този страхотен трейлър. Кейдж очевидно е в типичната си роля на малко говорещ, но много действащ странник, подходящ да изпълни поставената мисия. Ето какво ни очаква в „Prisoners of the Ghostland”, чиято основна идея е взаимствана от „Бягство от Ню Йорк” на Джон Карпентър:

В коварния град Самурай Таун безмилостен банков обирджия (Никълъс Кейдж) е освободен от затвора от богат диктатор (Бил Моузли). Неговата осиновена дъщеря (София Бутела) е изчезнала. Губернаторът предлага на затворника свобода ако му върне липсващото момиче. Той е облечен в кожен костюм, покрит с експлозиви и разполага с пет дена да намери и върне отвлечената жена. Също така да открие и своя собствен път към опрощението.

Едва ли е най-вдъхновяващата история на света, но цялостното изпълнение е по-важно в случая. Филмът беше част от официалната селекция на фестивала в Сънданс и ревютата от там са изключително положителни. Това ни дава надежда за лудо и изпълнено с екшън приключение.

Prisoners of the Ghostland” е режисиран от Сион Сохо („Suicide Club”) по сценарий на Аарън Хенди и Реза Сафай. В ролите ще видим Никълъс Кейдж, София Бутела, Бил Моузли, Ник Касаветис, Таг Сакагучи и други.

Премиерата на филма е насрочена за 17 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2021-08-13 at 14:48

  Продължава да снима по ‘найсе филма на година, но поне значително повиши и качеството им

  Отговор

 • Maskata
  2021-08-13 at 14:56

  Сион Соно е страхотен режисьор, препоръчвам на автора на новината да си пусне Love Exposure.

  Отговор

 • heinrich
  2021-08-13 at 15:25

  Това изглежда доста откачено… малко в стил пост апокалиптичните филми от 80-те.. Ще се гледа…

  Отговор

 • Isi Ice
  2021-08-15 at 23:20

  Яко! Никълъс пак не издържа! Демек пак ще се гледа! :)))

  Отговор

 • X-Force
  2021-08-16 at 15:52

  Ник Кейдж за президент!

  Отговор

Коментирайте