Уил Смит в трейлъра на „King Richard“, посветен на Винъс и Серина Уилямс

от на 2021-08-02
 

Светът ще бъде свръх-фокусиран върху спорта още една седмица, поне до края на Олимпийските игри в Токио – нима това не е най-подходящият момент да се появи трейлър на нов филм с именно спортна тематика?! Въпросът е поставен тенденциозно-реторично, защото само като видим специално композираните акценти с музикалните бравурни акорди – и става ясно, че ни чака поредната прилежно и отговорно „пакетирана“ история, създадена за вливане на специална доза самочувствие. Уупс, на фокус са афроамериканци – ще кажете, нали имаше вече „Borg vs McEnroe“, явно е време е и за дамски тенис със специален адрес – Винъс и Серина Уилямс. А главната роля в епоса за тяхното начало по пътя на славата – тази на баща им Ричард, е поверена не на някой друг, а на самия Уил Смит.

Ето как изглежда „King Richard“ на ниво трейлър:

Обещанието на Warner Bros. е за драма, вдъхновена от истинската история на Ричард Уилямс, баща на двете велики тенисистки Винъс и Серина. Още през 2019 година Уил Смит е първият избраник на творческия екип – режисьора Рейналдо Маркъс Грийн („Joe Bell“), сценариста Зак Бейлин и продуцентите Тим Уайт и Тревър Уайт (Star Thrower Entertainment). Актьорът също се включва в продуцентския екип със своята компания Westbrook. Изпълнителните продуценти са сериозен брой – след тях правят впечатление имената на Джейда Пинкет Смит и на двете сестри Уилямс.

Ето какво гласи официалният синопсис на филма:

Създаден по истинска, вдъхновяваща история, „King Richard“ проследява пътя на Ричард Уилямс – бащата, който не може да бъде обезкуражен, отгледал две от най-надарените спортистки на всички времена, променили завинаги историята на тениса. Воден от ясния образ на тяхното бъдеще и използвайки необичайни методи за въздействие, Ричард има план, който ще отведе сестрите Винъс и Серина от улиците на Комптън, Калифорния до световната сцена, превръщайки ги в легендарни икони. „King Richard“ е трогателен филм, който представя силата на семейството, постоянството и на непоклатимата вяра като средства за постигане на невъзможни цели и начин да се повлияе на целия свят.

Последното изречение звучи почти като библейски цитат, но знаем, че благодарение на упоритост и самоотвержен труд (в голяма част от случаите) се постигат желаните цели – стига да знаеш към какво точно се стремиш в живота. Двете момичета имат баща, който е вярвал в тяхното бъдеще – и е вкоренил тази вяра и в тях. Резултатът е изумителен – ненужно е да изброяваме отличията им от тенис-турнирите през годините, но като сме на олимпийска вълна, поне трябва да споменем общият им брой златни медали от игрите в Сидни, Пекин и Лондон – осем!

king_richard_xlg

Освен Уил Смит, в актьорския екип на „King Richard“ са още Сания Сидни и Деми Сингълтън (в ролите на двете прочути сестри), Онжаню Елис като майката на тенисистките, Джон Бърнтал в ролята на треньора Рик Маки, Тони Голдуин като треньора Пол Коен, Дилън Макдермът и др.

Филмът ще се появи на голям екран, както и по HBO Max (Warner Bros. продължават да реализират идеята за „синхронни“ премиери на кино и онлайн) на 19 ноември 2021. 

коментари
 
Отговорете »

 
 • Наум Преславски
  2021-08-02 at 14:19

  Филм посветен на анаболната Серина Уилямс… Боже! Ще се пропусне със сигурност. Няма по-голям тумор от тази за световния спорт. Та, тя ще бие и по-голямата част и от мъжете!

  Отговор

  • Ошпамушмурокс
   2021-08-02 at 20:37

   Няма начин, която и да е състезателка, по тенис на корт – да победи, когото и да е от топ 200 мъжкия тенис!


  • Наум Преславски
   2021-08-03 at 14:32

   Наш Дришо ще го бие. Тази ще бие и повечео мъже повярвай ми!


 • Rockfan
  2021-08-02 at 14:41

  Прозяяяяяяяввв 😀 ! Пълна скука!

  Отговор

 • Иван
  2021-08-02 at 17:57

  Филмът ме възбужда и мъжът във мен събужда, уви братя Уилямс ни моа ги стигна тестостеронно, пак ши тебе да пия бабини зъби!

  Отговор

 • Milbo
  2021-08-03 at 00:25

  Ей,бугаристански неандерталци, като излезете от пещерата в която дремете ‘непрогледен сън’ и където един неграмотен чалгасар, избран от такива като вас, в момента с неговите малоумни ‘сценаристи’ ви готвят правителство (say what now ?..) ще установите следното:

  Not a single soul in this beautiful universe gives a fuck what you have to say, because 100% of the times you are in fact only speaking about yourself….

  Отговор

  • Rockfan
   2021-08-03 at 11:45

   Ааааа, моля, моля! Аз за Гнусни Трифонов НЕ СЪМ гласувал. Който си е дал гласа за него- да му мисли. Иначе, да- шъ приема „бугаристански неандерталец“ за комплимент 😀 …


  • heinrich
   2021-08-03 at 20:37

   Абе ти що не вземе да се разкараш най накрая от този сайт и да ни оставиш на мира?
   Тук се събираме хора, които коментират филми и какво е редно да има в тях и какво не.
   Не осъзна ли, че вече никой не може да ти тръпи глупостите. Просто се разкарай завинаги и ни остави да си коментираме. Нямаш място тук…Ако ти плащат само да тролиш, постигна точно наобратното. Всички посетители на този сайт те мразят. Дори8 и гейовете те мразят. Постигна точно обратното на целите, за които си дошъл. И си си виновен само и единствено ти.
   Разкарай се най накрая и си намери някакъв гейски сайт и си пиши там.
   Тук има няколко гея, които е удовослтвие да си разговаряш с тях, защото коментираме филми и са приятни хора… а ти си просто едно смрадливо говно.
   Разкарай се….
   Бахти човека къде си. Не си желан тук, но го ли осъзна с тоя олигофренски мозък.
   Айде изчезни най накрая. Да ти еба пичката майчина пропаднала къде те е родила… бахти човека…То ти не си човек.. ти си мазохистичен урод…..


 • heinrich
  2021-08-03 at 20:31

  Серина Уилямс ако излезе срещу Майк Тайсън на ринга, Тайсън ще стане на мекица….. толкоз за доброто на тоя филм…

  Отговор

Коментирайте