Всеки фен на историите за серийни убийци в един или друг момент е попадал на „Престъпни намерения” – дългогодишно излъчвания сериал, разказващ за профайлъри от ФБР, които всяка седмица преследваха различен сериен убиец. И ако сте гледали сериала, то е много вероятно един от любимите ви герои да е бил геният доктор Спенсър Рийд, безгрешно изигран от Матю Грей Гъблър.

Сега ви предлагаме да видите новото амплоа на Гъблър, което не би могло да бъде по-далеч от Рийд – истински вещер, върховен жрец на калифорнийска група вещици. Филмът се нарича „King Knight” и разказва историята на героя на Гъблър Торн и съпругата му Уилоу, която пък е върховната жрица на групата. В трейлъра по-долу ще видите, че групата се подготвя за Белтейн, един от най-големите празници в друидските култури, но явно наяве излизат някакви проблеми и Торн обръща гръб на групата и поема по собствен път.

Вижте трейлъра сега:

Много сме привлечени от веселяшката атмосфера на трейлъра и цялостното усещане за ексцентрични герои, които се занимават с нещо шашаво, но всъщност ще можем да им съчувстваме, както на всеки друг герой, защото всички сме свързани от едно общо нещо – вдетиненото ни чувство за хумор. Шегичките се носят, а визуалният подход изглежда иновативен и разчупен, така че също да ни привлече интереса.

Цялостно хорър-комедиите в много случаи не успяват да уцелят някаква истинска среда и баланс между двата си компонента, но толкова ни забавляват, че винаги сме готови да дадем шанс на поредния опит. Сценарист-режисьорът Ричард Бейтс Дж. от години работи именно в сферата на хорър-комедиите („Suburban Gothic”, „Trash Fire”), но именно тук ни изглежда, че е постигнал правилната комбинация от плашеши и комични елементи.

Ето го и официалният синопсис:

Една комедия за аутсайдерите на аутсайдерите, разказваща за Торн и Уилоу, главната жрица и жрец на група вещици в малко общество в Калифорния. Когато Уилоу открива тайна от миналото на Торн, животите им са хвърлени в смут в тази откачена и хитра история.

kk-p-20210810

King Knight” е написан и режисиран от Ричард Бейтс Дж. В главните роли са Матю Грей Гъблър, Анджела Сарафиан, Нелсън Франклин, Джони Пембертън и други, както и гласовете на Обри Плаза и АнаЛин Маккорд.

Филмът е дебютирал на Fantasia Fest на 8 август, за момента дата за широк рилийз не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *