Докато светът е раздиран от противоречия по темата как да се справим с настоящата пандемична реалност, вечните проблеми, свързани с фармацевтичната индустрия в Щатите, са си перманентно актуални – просто защото изобретателите на всякакви медикаменти са под път и над път, а създателите на всевъзможни конспиративни теории се опитват да бъдат все по-изобретателни. Ще кажете – какво общо има между гладната за огромни печалби химическа промишленост и вярващите в рептили? Просто е – едните вегетират върху невежеството на другите и полагат основите за процъфтяването на псевдонауката…

С извинение за известното отклонение и за забавянето в поднасянето на информацията за „Dopesick“ на Бари Левинсън , сега на вашето внимание представяме трейлър с участието на любимия Майкъл Кийтън и сериозна актьорска група – вижте.

Лековерните са много, пристрастените – също, приходите са… уникално високи. В основата на историята, пресъздадена от „Dopesick“, са реални събития, проследяващи възхода на една компания, предизвикала най-кошмарната лекарствена епидемия в американската история. Едноименният бестселър на Бет Мейси разказва за продължаващата криза с пристрастяване към специален опиат, поднесен като „чудното лекарство“, което ще спаси всички от болката. Този проблем от известно време е изместен от фокуса на внимание поради актуалността на Covid-19, но милиардите долари оборот се трупат и именно тези факти разкрива – в художествена обвивка – творческият екип на поредицата „Dopesick“, създадена за Hulu.

Сред актьорите, които работят под вещото ръководство на носителя на „Оскар“ Бари Левинсън („Рейнман“, „Добро утро, Виетнам“, „Да разлаем кучетата“) в осемте епизода на сериала, са Питър Сарсгаард („An Education“, „Jarhead“), Майкъл Щулбарг, Розарио Доусън, Уил Полтър, Джон Хугенакер, Кейтлин Дивър, Филипа Су, Джейк МакДорман и др.

Изпълнителни продуценти са носителят на Еми Дани Стронг („Empire“, „Game Change“), който е и сценарист на поредицата, режисьорът Левинсън, Майкъл Кийтън, Джон Голдуин („Dexter“), Уорън Литълфийлд („Историята на прислужницата“, „Фарго“), авторката на книгата Мейси и Карън Розенфелт („Twilight“).

Премиерата на „Dopesick“ се очаква в Hulu на 13 октомври 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *