Майк Фланаган изглежда не знае какво е почивка. Режисьорът е затрупан с толкова много проекти, че не знаем кога успява да намери време да работи над всичките. Като изключим адаптациите на „Възкресение” по Стивън Кинг и „The Midnight Club” на Кристофър Пайк, за които може да прочетете тук, е време да видим първия трейлър от сериала „Midnight Mass”.

Припомняме ви, че продукцията е плод на успеха на „The Haunting of Hill House” и сделката, която Netflix подписват с продуцентската компания на Фланаган и Тревър Мейси Intrepid Pictures. Последно сме писали за „Midnight Mass” преди повече от две години, но явно проектът е прескочил карантинния трап и вече е реалност.

Вижте и първите кадри:

Сюжетът си остава сравнително мистериозен и този тийзър не се опитва да разкрие кое знае какво. Едно нещо обаче си личи. Очаква ни много мрачен и зловещ сериал, в който религията ще играе значителна роля. Надяваме се Майк Фланаган, който ще е режисьор на всичките епизоди, да успее да ни предложи един страховит сериал, достоен наследник на страхотния „The Haunting of Hill House”.

Ето и официалното описание на сюжета:

Midnight Mass” ще разказва историята на малко общество на изолиран остров. Деленията сред местното население се засилват след завръщането на опозорен млад мъж (Зак Гилфорд) и пристигането на харизматичен свещеник (Хеймиш Линклейтър). Появата на отец Пол на Крокет Айлънд съвпада с необясними и на пръв поглед чудодейни събития. Това събужда религиозното във всички на острова. Дали обаче тези чудеса не идват с висока цена?

Представяме ви и официалния плакат на сериала:

midnight-mass-p-20210811

Компания на Гилфорд и Линклейтър ще правят Кейт Сийгъл, Рахул Абури, Кристъл Балинт, Мат Бийдел, Алекс Есо, Анабет Гиш, Рахул Кохли, Робърт Лонгстрийт, Хенри Томас и други.

Премиерата на „Midnight Mass” е насрочена за 24 септември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *