Това със сигурност е комбинация, за която не бихме се сетили. Две иконични и култови кучета от каталозите на Хана-Барбера и Cartoon Network обединяват сили, за да разрешат зловеща мистерия в „Straight Outta Nowhere”. Причината този трейлър да попадне в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” е самата абсурдност на идеята. Още повече, че страхливото куче Кураж приключи с новите епизоди още през далечната 2002 година, ако не броим краткото CGI клипче от 2014 г.. Скуби-Ду от друга страна се радва на изключително голяма популярност и все още се разработват нови сериали и телевизионни филми.

Вижте все пак този сблъсък на две адски страхливи, но в същото време находчиви и изобретателни кучета:

Straight Outta Nowhere” е насочен едновременно към фенове както на Кураж, така и на Скуби-Ду и препратки към класически епизоди на поредиците се усещат и виждат много силно в трейлъра. Цялата идея е изключително странна, но изглежда да работи. Ще му хвърлим едно око като се появи със сигурност.

„Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo! Meets Courage the Cowardly Dog”, както е пълното име на този миш-маш, е режисиран и продуциран от Сесилия Аранович по сценарий на Майк Райън. Групичката на Скуби-Ду се озвучава от Франк Уелкър, Грей Грифин, Матю Лилард и Кейт Микучи. Оригиналните гласове на Кураж и Мюриъл Марти Грабстийн и Теа Уайт се завръщат. Юстас ще говори с гласа на Джеф Бергман. Създателят на Кураж Джон Дилърт за съжаление не е бил включен в творческия процес по създаване на филма.

Двете кучета се очаква да дебютират на 14 септември тази година.

straight-outta-nowhere-p-20210725

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *