С наближаване на есента и толкова очакваната премиерата на новия девети сезон на обичаното от много шоу „Декстър” („Dexter“) се засилват и новините около него. Една от най-изненадващите и дори шокиращи такива се оказа последното попълнения към актьорския състав. Джон Литгоу се завръща в света на серийния убиец Декстър в позната роля.

Припомня ви, че Литгоу беше основният злодей в четвърти сезон. Роля, която донесе на актьора множество номинации и награди. Ненапразно той се счита от фенове и критици за един от най-достойните и равностойни противници на Декстър. Очевидно Артър Мичър, познат с псевдонима си Trinity Killer, ще се завърне, макар и за кратко камео, тормозейки главния герой отново.

На този етап няма информация как този персонаж ще бъде върнат, имайки предвид съдбата му в края на четвърти сезон. Deadline споделиха, че Джон Литгоу се очаква да е само ден на снимачната площадка и сцените му ще бъдат заснети много скоро. Това ни кара да спекулираме, че появата му ще е по-скоро под формата на спомен или някакво привидение, с което Майкъл К. Хол ще се сблъска под една или друга психологична форма. Разбира се, може и тотално да грешим, но истината ще стане ясна след няколко месеца.

Шоурънър на новия сезон на „Декстър” ще е Клайд Филипс, който седи зад номера 2, 3 и споменатия вече номер 4. Стискаме палци визията и идеите, които ще видим в тези нови десет епизода, да измият горчивия вкус от финала.

Действието този път няма да се развива сред топлите плажове на Маями, а в доста по-студен и неблагоприятен климат. Основен противник на Декстър ще е Кланси Браун и неговият Кърт Колдуел. Той ще изиграе любимец на града и неофициален кмет. Обичан от всички, но и ревностно пазещ хората около себе си и територията си.

Вижте и един тийзър, който пропуснахме да ви покажем преди няколко месеца. В него се вижда как природата на Декстър се опитва да надвие новото му и спокойно аз.

Освен вече споменатите Браун и Литгоу, в новия сезон на „Декстър” („Dexter“) ще видим още Джейми Чънг („Lovecraft Country”), Джулия Джоунс („Westworld”), Алано Милър („Jane the Virgin”), Джони Секвоя, Джак Алкот и други.

Продължаваме да не разполагаме с точна премиерна дата, но сериалът все още обещава да се появи през есента на тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *