След като получаваме ъпдейти по проекта на Paramount+ „The Offer“ – значи Декстър Флечър и компания сериозно работят по идеята за влизане зад кадър на „Кръстникът“ с разказ за продуцента Ал Руди и създаването на един от най-прочутите филми на всички времена. Преди повече от месец стана ясно, че Майлс Телър заменя Арми Хамър в главната роля на поредицата, а сега добавяме името на Джъстин Чеймбърс, когото ще видим като… тъ-дъ-дъ-дъм – самия Марлон Брандо!

Ако се чудите дали и защо ви е познат Чеймбърс – сигурно погледът ви все някога е попадал на „Анатомията на Грей“. В този дългогодишен сериал актьорът изпълнява ролята на доктор Алекс Карев, а сега ще му се наложи да пресъздаде образа на един от най-епохалните, противоречиви и всепризнати актьори на всички времена.

Разказът ще бъде воден от гледната точка на продуцента Ал Руди (Телър), а в актьорския екип са още Дан Фоглър, на когото е поверен образа на Франсис Форд Копола; Джовани Рибизи, който ще се превърне в прочутия криминален бос Джо Коломбо; Колин Ханкс, който поема ролята на влиятелния шеф на Gulf & Western Бари Лапидъс, както и Матю Гуд, който наскоро беше избран за образа на холивудската легенда Робърт Евънс, шеф на Paramount по времето на „Кръстникът“.

Очаква се „The Offer“ да пресъздаде историческите филмови събития в рамките на десет епизода, написани от Ники Тоскано („Hunters“) и Майкъл Толкин („The Player“). Флечър ще е режисьор на първия и последния „сет“ от епизоди (каквото и да означава това) и е изпълнителен продуцент на сериала, заедно с шоурънъра Тоскано, Толкин, Телър, Лесли Грийф и самия Ал Руди, който – да е жив и здрав! – вече е на 91 години.

Снимките на „The Offer“ вече стартираха и сме в очакване да научим кога ще премиерната дата на сериала в програмата на Paramount+, както и да видим първи кадри.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *