Накратко, след като преди двадесетина дни видяхме първите официални снимки от „Army of Thieves“ – игралната предистория (има и анимационна) на зомби вакханалията на Зак Снайдър „Army of the Dead“ – сега е време и за първи тийзър трейлър.

Припомняме, че „Army of Thieves“ е дело на Матиас Швайгхьофер, който отново влиза в ролята на Людвик Дитер. Действието се развива преди зомби апокалипсиса в Лас Вегас, когато Дитер е банков касиер в малък град. Той е привлечен в уникално начинание, когато е вербуван от мистериозна жена да се присъедини към екип от най-търсените от Интерпол престъпници. Мисията им е да оберат поредица легендарни, невъзможни за разбиване сейфове в Европа.

Witness the army before the dead сега.

Въпреки че е напълно логично, сме изненадани колко малък/евтин изглежда „Army of Thieves“. Също така ни изглежда невдъхновен и скучен и ако не беше свързан с „Army of the Dead“ (не че това е някакъв мега плюс), най-вероятно нямаше да му обърнем никакво внимание. Може бе не е много честно да съдим за филма само по този тийзър, но това е положението, не можем да си кривим душата. Все пак ще изчакаме пълния трейлър, преди да решим окончателно да му дадем твърд пас.

В добавка вижте и един постер.

army_of_thieves_xlg (1)

Режисьор на „Army of Thieves“ е Матиас Швайгхьофер („The Break Up Man“), а сценарият е дело на Шей Хатън (който също така е автор и на „Army of the Dead: Lost Vegas“), по идея на Снайдър. В ролите са Натали Еманюел, Стюарт Мартин, Гъс Кан, Руби О‘Фий, Джонатан Коен, Ноеми Накай и др.

Премиерата е предвидена за есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Този филмможе и да е инересен но няма никакъв смисъл и логика от него. В смисъл може да се получи интересна криминална комедия или трилър, но няма нищо общо с зомбита, колкото и пепретки да правят. По интересно ще е да се види едно продължение на Армията, отколкото един безмислен прикуел в стил ала Бонд… Не че няма да е интересно, просто няма зомбита… Това просто може да си мине за съвстем отделен филм, нямащ нищо общо с армията, а то си и няма…

  2. честно казано, нищо свързано с Армията не искм да виждам. Баси помията беше този филм. Иначе трейлъра определено е 100 пъти по-добър от филма на Шмайзер. Само дано пича не пищи пак като малка женичка, защото в Армията си беше пропилян потенциал!