Първи тийзър и плакат на хоръра „Shepherd” на Ръсел Оуен

 

Понякога се появяват тийзъри на заглавия, като това, което ще представим днес, за които не сме чували абсолютно нищо до този момент. Много подобни филми на ужасите остават в сянката на по-големи и бомбастични продукции. Рекламите им може да са прекрасни, стряскащи, дори открито страшни и провокативни, но просто нямат щастието да достигнат до голяма публика поради една или други причина.

Подобен пример се очертава да бъде третият пълнометражен филм на родения в Северен Уелс режисьор Ръсен Оуен. Става дума за свръхестествения ужас „Shepherd”, на който тези дни се появи кратък тийзър.

Вижте го и вие преди да продължим и изчакайте до последната секунда:

Тези кратки кадри не издават кой знае какво, освен напрежение и потискаща атмосфера. Финалната сцена няма да я броим, но се надяваме това чудовище да има повече екранно време и пръст в цялостния сюжет. Като стана дума за историята, ето какво гласи и официалното описание:

Опечален от мистериозната смърт на своята жена и без посока в живота си, Ерик Блек се захваща да работи като овчар. Останал сам на величествен, но покосен от времето остров, той ще попадне на зловеща тайна. Постепенно потъвайки в собствената си лудост, Ерик се оказва с отмъстителна свръхестествена сила зад гърба си. Това, което започва като перфектен опит за бягство от миналото, се превръща в надпревара за спасение на психиката и живота на младия мъж.

Ето какво споделя и самият Ръсел Оуен за своя нов филм:

Сниман в една от най-красивите, отдалечени и по-рядко заснемани локации в Англия, „Shepherd” използва специално изградени декори. Създадохме 360-градусова, завладяваща среда, която да придаде истинска автентичност на тази кошмарна приказка. Филмът позволява на публиката да реши сама за себе си мотивацията и съдбата на главния герой като не издава истинските си намерения.

Вижте и официалния плакат:

shepherd_poster-20210710

Shepherd” е режисиран от Ръсел Оуен („Inmate Zero”) по негов собствен сценарий. В ролите ще видим Том Хюз, Грета Скачи, Кейт Дики и Гая Вайс.

Премиерата е насрочена за 5 ноември по кината във Великобритания.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте