Бавно, но сигурно Чъки си проправя път към телевизионния екран и много скоро ще имаме възможност да го видим в цялата му смъртоносна прелест. Добрата новина е, че най-после имаме кадри от предстоящия нов сериал „Chucky“. Лошата е, че са само няколко секунди под формата на изключително кратък тийзър. Създателят на куклата убиец Дон Мансини обещава, че следващата седмица, по време на Comic Con, ще можем най-после да се насладим и на пълен трейлър. Дотогава обаче ще трябва да гледаме снимки и старите реклами.

Все пак Чъки си е Чъки и това се вижда много добре в новия тийзър. Вижте го и вие:

Someone took the butcher knife!

Кратко, точно и ясно. Стискаме палци да получим сериал, който да върне славата на Чъки и да забавлява публиката. Защо да не намери и нови фенове през това време. Самият Дон Мансини е изключително развълнуван за първия досег на куклата му до малкия екран и споделя, че целта им е била да покажат Чъки както е във втория филм от поредицата. Ето и точните му думи:

Едно от основните неща, които исках да постигна, бе да върна франчайза към корените му и да поставя фокуса върху млади персонажи. Тъй като в първите няколко филма вече имахме малки деца за протагонисти, тук решихме да опитаме с нещо по-различно и да изследваме възможността противниците на Чъки да са тийнейджъри.

Чувал съм през годините, че феновете се обедняват зад едно нещо – любимата част от поредицата е „Детска игра 2”. Причина за това ми се струва е как изглеждаше Чъки в този филм и как режисьорът Джон Лафиа, който почина миналата година, го е заснел. Нашата цел беше да върнем вида на Чъки към това. Тони Гарднър и Питър Чевако, които са отговорни за специалните ефекти на куклите, се справиха страхотно. Мисля, че феновете наистина ще го харесат.

Дон Мансини споделя също така, че с „Chucky“ се изгражда една по-широка вселена за Чъки, което да позволи още сезони и дори филми в бъдеще. С риск да се повторим, но отново ще кажем, че стискаме палци шоуто да оправдае очакванията и да бъде на чудесно ниво.

Припомняме ви, че в новия телевизионен сериал „Chucky“, куклата се озовава на гаражна разпродажба в спокоен американски квартал. Появата ѝ бързо внася хаос, предизвиквайки поредица от ужасни убийства, разобличаващи тайните и лицемерието на живущите. Междувременно пристигането на стари врагове и приятели от миналото на Чъки заплашват да разобличат истината зад убийствата, както и предисторията на обсебилия куклата демон и това как той се е превърнал от обикновено дете във всеизвестен масов убиец.

Вижте и няколко снимки, които сами по себе си разказват история в своята последователност:

NUP_193649_0819 NUP_193649_0320 NUP_193649_0485 NUP_193649_1104 NUP_193649_1429 NUP_193649_1466

Чъки със сигурност няма да бъде доволен от последния кадър. Брад Дуриф и Дженифър Тили се завръщат като Чъки и Тифани. Дъщерята на Дуриф Фиона, която беше основен протагонист в последните две части, също е тук, както и Алекс Винсент като Анди Баркли и Кристин Елиз като Кайл. Нови попълнения в състава са Девън Сава („Последен изход”), Закари Артър („Transparent”), Тео Брионс („Ratched”) и Аливия Алин Линд („Daybreak”).

Chucky“ ще бъде подспонен от SYFY и вече си има премиерна дата. Демоничната кукла ще бъде отприщена върху малкия град на 12 октомври тази година. Ние вече нямаме търпение и чакаме до следващата неделя, за да видим пълния трейлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. F@ck, yeah! Евала на Мансини, че се е инспирирал от двойката, която си остава най-добрият филм във франчайза! Чакам с интерес!

    1. Аз си спомням, че 1 и 2 бяха най-добри от всички , които съм изгледал. А се говореше по едно време и за римейк с актьора от сериала Supernatural

  2. Окей, ще се опитам да си спретна маратон преди сериала, че сума ти филми от поредицата не съм гледал 🙂