Джон Литгоу се завръща в позната роля в предстоящия нов сезон на „Декстър“

 

С наближаване на есента и толкова очакваната премиерата на новия девети сезон на обичаното от много шоу „Декстър” („Dexter“) се засилват и новините около него. Една от най-изненадващите и дори шокиращи такива се оказа последното попълнения към актьорския състав. Джон Литгоу се завръща в света на серийния убиец Декстър в позната роля.

Припомня ви, че Литгоу беше основният злодей в четвърти сезон. Роля, която донесе на актьора множество номинации и награди. Ненапразно той се счита от фенове и критици за един от най-достойните и равностойни противници на Декстър. Очевидно Артър Мичър, познат с псевдонима си Trinity Killer, ще се завърне, макар и за кратко камео, тормозейки главния герой отново.

На този етап няма информация как този персонаж ще бъде върнат, имайки предвид съдбата му в края на четвърти сезон. Deadline споделиха, че Джон Литгоу се очаква да е само ден на снимачната площадка и сцените му ще бъдат заснети много скоро. Това ни кара да спекулираме, че появата му ще е по-скоро под формата на спомен или някакво привидение, с което Майкъл К. Хол ще се сблъска под една или друга психологична форма. Разбира се, може и тотално да грешим, но истината ще стане ясна след няколко месеца.

Шоурънър на новия сезон на „Декстър” ще е Клайд Филипс, който седи зад номера 2, 3 и споменатия вече номер 4. Стискаме палци визията и идеите, които ще видим в тези нови десет епизода, да измият горчивия вкус от финала.

Действието този път няма да се развива сред топлите плажове на Маями, а в доста по-студен и неблагоприятен климат. Основен противник на Декстър ще е Кланси Браун и неговият Кърт Колдуел. Той ще изиграе любимец на града и неофициален кмет. Обичан от всички, но и ревностно пазещ хората около себе си и територията си.

Вижте и един тийзър, който пропуснахме да ви покажем преди няколко месеца. В него се вижда как природата на Декстър се опитва да надвие новото му и спокойно аз.

Освен вече споменатите Браун и Литгоу, в новия сезон на „Декстър” („Dexter“) ще видим още Джейми Чънг („Lovecraft Country”), Джулия Джоунс („Westworld”), Алано Милър („Jane the Virgin”), Джони Секвоя, Джак Алкот и други.

Продължаваме да не разполагаме с точна премиерна дата, но сериалът все още обещава да се появи през есента на тази година.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте