Понеделник рано сутринта е и сме ужасно кисели, изправени пред началото на работната седмица. Как бихме могли да направим нещата още по-лоши? Ами, като си причиним трейлъра на някой ужасяващ филм. Но защо, ще попитате? Казвали сме го и друг път, това е като да те боли зъб, който не можеш да спреш да ръчкаш с език, при все че болката става още по-силна. Та в този момент виждаме реклама на нов филм с участието на Брус Уилис и Меган Фокс и предвид нивото на продукциите, в които се снимат напоследък, разбираме, че сме попаднали на „перфектната буря“.

Става дума за „Midnight in the Switchgrass“, в който Уилис и Фокс влизат в ролите на агенти от ФБР, които помагат на местно ченге (Емил Хърш) да разкрие поредица от привидно свързани убийства на жени. Когато първоначалната им акция по залавянето на извършителя се проваля, героинята на Фокс влиза в ролята на „стръв“ и докато се опитва да разкрие случая, цитираме: „се оказва заплетена в опасна игра на котка и мишка“. Дето се вика, всичко е ясно. Вижте трейлъра.

Както казахме в началото, предвид филмите, в които се снимат напоследък Брус Уилис и Меган Фокс, не е никаква изненада, че „Midnight in the Switchgrass“ изглежда доста лошо във всяко едно отношение. Изненадващо е, че не е чак толкова лошо, колкото очаквахме – бяхме се подготвили за нещо наистина, ама наистина нетърпимо. Сега е просто срамно. Това не означава, че ще гледаме филма. За болка, която бихме си причинили доброволно, трейлърът ни е напълно достатъчен. Другото би означавало сериозна патология.

Вижте и един постер и честит ви понеделник!

midnight-in-the-switchgrass-poster-20210614

Режисьор на „Midnight in the Switchgrass“ е дебютантът Рандал Емет, а сценарият е дело на Алън Хорснейл. Освен Брус Уилис, Меган Фокс и Емил Хърш, в ролите влизат Лукас Хаас, Машин Гън Кели, Систийн Роуз Сталоун, Колсън Бейкър  и др.

Премиерата е на 23 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Гледах го миналата седмица, Дринка. Мер от тирпаркинга (ако не си гледал сериала с Кейт Уинслет – марш да поправиш грешката), ама за бедни. Който е монтирал трейлъра е пълен олигофрен и не се в посвенил да разкаже целия филм. Погледнато положително – така ни спестява мъките с гледането на цялото това недоразумение.

  2. Той /Брус/ не го е закъсал за кинтi, като други бивши величия, защо снима по 12 филма на година, защо си ака на името?

    П.П. вчера гледах трейлър на новия на Ван Дам, ще излиза по Нетфликс и си викам „Тия Нетфликс не фърлят пара на вятъра, трябва да е голямото завръщане на JCVD“, малииии ква скръб е и той…..

    1. Ван Дам ми е любимец след Арнолд 🙂 , но вече не може да прави такива филми ,с които израснах. В най-добрия случай да го викат в някой комикс филм да рита задници 🙂

  3. Каква е целта на тази новина ? (now, this is not a hostile question, it is just that – a question, and a very relevant one)

    Отговор:
    „Казвали сме го и друг път, това е като да те боли зъб, който не можеш да спреш да ръчкаш с език, при все че болката става още по-силна…“

    Как се нарича този вид терапия ? Терапията е хубаво нещо – по принцип – Рано или късно този зъб не трябва ли да се извади ? Защото така както набира гной, един Господ знае какво ще стане някой ден…

    How can we enjoy a movie that works, without all that self inflicted pain ? ‘Cause – it looks like what has worked in the past does NOT work anymore…The world is different – and the industry is (very) different…

    So, why do we keep having the same expectations… ?

    В приблизително 40% от коментарите – едни момчета се жалват, че некви чернокожи и ‘педали’ (или педерасти, който термин е по на сърце, ако съдим по една дискусия наскоро) са им изяли гроздето, което мама е приготвила за десерт …
    В останалите 40% от коментарите – същите момчета се жалват, че некви некадърници са им изяли гроздето, което мама е приготвила за десерт… (справка: първите 2 коментара по-горе)

    Сега (докато дойде мама и донесе свежо грозде) ето 4-ри временни мехлема за забобола:

    1. ‘Palm Springs’, available on Amazon, 95% on RT, платихме си 15 евро и се изкефихме. В БГ даже не е нужно да го плаща човек – и ще постигне същия ефект….
    2. ‘Shiva Baby’, available on Mubi, 98% on RT, a debut.
    3. Тук ще замълча, за да не излезе, че се правяна еди къф си …
    4. Тук също ще замълча още повече, за да не излезе, че се правя хептен на еди къф си …

  4. Има и къде, къде по-лоши филми. Аз бих го гледал заради Меган Фокс

  5. Милбо, бас ловя, че си от типа хора, които като се погледнат в огледалото, им иде сами да се таковат. Очаквам да напишеш есе на тема какъв е смисълът (ако успееш да откриеш такъв) на твоя коментар. Или ти считаш, че е в реда на нещата да направиш 3 минутен трейлър на филм, който ще излезе директно на двд и видеокасетки, в който да разкажеш целия филм? Не ми отговаряй, въпросът е риторичен.

    1. Андро,

      1. Няма значение дали хората са красиви или грозни, а това как (непрекъснато) хленчат – едното не може да се промени, другото може.

      2.Според Robert Zemeckis, трейлърите са дълги и показват всичко, защото:

      “We know from studying the marketing of movies, people really want to know exactly every thing that they are going to see before they go see the movie. It’s just one of those things. To me, being a movie lover and film student and a film scholar and a director, I don’t. What I relate it to is McDonald’s. The reason McDonald’s is a tremendous success is that you don’t have any surprises. You know exactly what it is going to taste like. Everybody knows the menu.”

      3. Както виждаш, трейлърът е такъв, защото става дума за филми, които таргетират (масова) публика, която иска да знае за к’во дава кинти преди да ги даде…

      4. Затова може би е наивно да очакваш трейлър с двусмислен подтекст, когато иде реч за нарочно….развлекателен филм, който иска да се продава. Ако трейлърът не казва много, вероятно и филмът ще е различен.

      5. Аз още не съм го гледал между другото – ще взема да си го пусна …

  6. В дълбока грешка си, ако смяташ критиката, че даден трейлър разкрива цялата история плюс развръзката/кой е убиецът, за хленчене. 😉