Преди десетина дни видяхме снимки от предстоящата екшън-глупотевина „Jolt“ на режисьорката Таня Уекслър („Finding North“, „Hysteria“, „Buffaloed“), в който участва любимата ни Кейт Бекинсейл, която не сме имали възможност да гледаме на екран от няколко години. Сега Amazon Prime представят първия трейлър на филма, който доста красноречиво илюстрира какво можем да очакваме.

Припомняме, че „Jolt“ разказва за красивата, сардонично-забавна Линди, която крие болезнена тайна. Вследствие на рядко неврологично заболяване, тя изживява изпълнени с гняв убийствени импулси, които могат да бъдат спрени само със специално електродно устройство. Неспособна да открие любов и да изгради връзка в света, който се страхува от нейното странно състояние, Линди най-накрая се доверява на мъж достатъчно дълго време, че да се влюби… само за да го открие мъртъв на следващия ден. С разбито сърце, силно разгневена и преследвана от полицията като основен заподозрян, тя се отправя на отмъстителна мисия да намери убиеца.

Вижте трейлъра.

Are you really that stupid?
You know what? I think I’m exactly that stupid!

Тази размяна на реплики е перфектна илюстрация на начина, по който се чувстваме по адрес на „Jolt“. В момента, в който се запознахме със синопсиса и видяхме снимките, вече знаехме каква брадва ни очаква, но се оказа, че леко сме надценили положението.  На 30-тата секунда в трейлъра лъсва логото на  Millenium, което означава, че филмът е сниман в България, а поне за нас това означава, че простотийките, заради които принципно гледаме подобни продукции, ще са на доста по-ниско ниво. И наистина, хората, които разбират, лесно могат да видят в рекламата специфичната „евтиния“ на декори, масовка, хореография и прочее… Въпреки това обаче, защото сме „толкова тъпи“, ще се жертваме заради Кейт – нейните плюсове се виждат и от неспециалисти.

jolt_xlg

Режисьор на „Jolt“ e Таня Уекслър („Finding North“, „Hysteria“, „Buffaloed“), по сценарий на Скот Уаша. В ролите са Кейт Бекинсейл, Боби Канавале, Джай Кортни, Лавърн Кокс, Сюзън Сарандън, Станли Тучи, Дейвид Брадли, Лили Рич и др.

Премиерата е предвидена за 23 юли по Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments