Кевин Бейкън и Илайджа Ууд се присъединяват към римейка на „The Toxic Avenger”

от на 2021-06-27
 

Най-накрая обръщаме внимание на кастинг новина от изминалите дни, свързана с проект, който следим с интерес още от създаването на сайта – римейка на 80-тарската култова класика на Troma „The Toxic Avenger”. Deadline и THR съобщиха, че към актьорския състав на филма, предвождан от Питър Динклидж, се присъединяват добре познатите на феновете и големи наши любимци Илайджа Ууд и Кевин Бейкън.

За героя на Илайджа Ууд, който вече е работил с режисьора Мейкън Блеър по отлично приетия му дебют „I Don’t Feel at Home in This World Anymore”, не се знае нищо (залагаме обаче, ще бъде някой крийпáр), но пък, за сметка на това, имаме информация, че Кевин Бейкън ще се превъплъти в основния злодей. Той има опит с подобен тип роли – веднага се сещаме за „Човек без сянка“ и „Х-Мен: Първа Вълна“ – и нямаме съмнение, че ще се представи отлично. Отбелязваме, че освен Бейкън и Ууд, в актьорския екип са се включили и Джейкъб Трембли, Тейлър Пейдж и Джулия Дейвис.

Освен информацията за каста, The Hollywood Reporter споделят и още нещо важно, а именно, че след десетилетие на подготовка, снимките на „The Toxic Avenger” се очаква да започнат след броени дни. И тук идва един интересен момент, част от тях ще бъдат в… България. Сега, за всеки друг филм това щеше да е 100%-ва гаранция за трагичен краен резултат, но предвид естетиката на оригинала, която се надяваме да бъде запазена и в римейка, за първи път в историята смятаме, че това няма да е проблем.

Припомняме, че оригиналният „The Toxic Avenger”,  дело на Лойд Кауфман и Майкъл Херц, разказва за младия Мелвин Джунко, който след като е бутнат във варел с токсични отпадъци, мутира в обезобразен свръхчовек, който използва огромната си сила, за да бори неправдата.

Както и досега, ще продължаваме да следим всичко по-интересно около новия „The Toxic Avenger” и стискаме палци филмът да се получи.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте