Факт е, че не харесахме кой знае колко блокбъстъра на Адам Уингард „Годзила срещу Конг”, но филмът размаза в бокс офиса. Това съвсем логично води и до така наречените мокбъстъри, които използват името и успеха на голямото заглавие. Те се правят с малко пари, качеството им е съмнително и дори не е ясно какво печелят от цялата работа. Явно обаче има хляб в подобни заглавия и едни от водещите компании, които рядко пропускат възможности, са любимите ни The Asylum.

Техният отговор на „Годзила срещу Конг” се нарича с оригиналното „Ape vs Monster” и тези дни се появи “епичният” трейлър. Вижте го и вие:

„This is war, gentlemen!”

Описанието на филма е доста скромно и гласи, че маймуна катастрофира на планетата, а от капсулата започва да тече странна радиоактивна субстанция. Въпросното нещо е причина да се промени размера на извънземното създание, но в този момент от там минава и Аризонски отровен гущер (или Гила, както е познат по света), който решава да опита безплатната гощавка. Това води до битка за надмощие с интергалактически пропорции.

Трейлърът е достатъчно показателен. Ние нямаме какво да добавим повече. Само ще вметнем, че за подобна евтина продукция, чудовището изглежда доста прилично.

Вижте и официалния плакат на филма:

ape-vs-monsters-poster-20210502

Ape vs Monster” е режисиран от Даниел Лъско („Top Gunner”) по сценарий на Джордж Майкъл Филипс. В ролите ще видим един отчаян от живота Ерик Робъртс в компанията на Шейн Хартиган, Кати Серейка, Ариана Скот и други.

Филмът направи своята премиера през изминалия петък по дигиталните платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Онези пишлигари от натфиз могат да направят на домашните си компове по добри ефекти.
    Ерик Робъртс беше добър актьор ама кво стана с тоя човек… от 15 години само олигофрении…