Уловихме нейде в мрежата, че Screen Gems подготвят хорър-авантюра, която ще бъде поверена в ръцете на дамски екип – бъдещият филм носи името „The Bride“ (да не се бърка с „The Brides“ на Роберто Агире-Сакаса или с „Bride“ на Себастиан Лелио), а Deadline споделят, че вече са ясни актьорите, ангажирани в главните роли – това са Натали Еманюел (Мисандей в „Game of Thrones“) и Гарет Хедлънд. Започнахме с „дамския екип“ – ето и имената на главните отговорнички: Ема Гладстоун е в ролята на продуцент, Джесика М. Томпсън е поела режисурата, а сценарият е дело на Блеър Бътлър.

Идеята е да се пресъздаде в съвременна среда една история, вдъхновена от „Дракула“ на Брам Стокър – млада жена е ухажвана и абсолютно покорена от обекта на своите желания, когато разбира, че е свидетел на готическа конспирация. Шефовете на студиото потриват доволно ръце, защото провиждат възможност за франчайз, макар че не споделят за момента повече подробности около сюжета.

Ангажирането на Натали Еманюел и Гарет Хедлънд определено е от полза за популяризирането на проекта – очаква се появата на актрисата в „Army of Thieves“ на Матиас Швайгхьофер и „Бързи и яростни 9“. Макар да харесваме непринуденото присъствие на Хедлънд, доста отдавна не сме го виждали в история, в която да разгърне способностите си, а скоро предстои да проследим партньорството му с Робърт Дювал в „The Ploughman“. Обзалагаме се, че аристократичната му бледност и отнесеният поглед лесно могат да го „превърнат“ в наследник на Дракула, но да не спекулираме „на зелено“.

Началото на снимките на „The Bride“ се очаква да е в края на това лято – ще се ослушваме за ъпдейти. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *