На филмовия небосклон се задава нов психологически трилър, в който две от ролите са поверени на уважавани от нас актьори от различни поколения – Бен Менделсон и Дейзи Ридли. Заглавието на филма е „The Marsh King’s Daughter“ и ще е адаптация на едноименния роман на Карън Дион. По сценария са работили Ели и Марк Л. Смит („Завръщането“), а режисьорската отговорност ще поеме Нийл Бъргър („Високо напрежение“, „Дивергенти“), който последно работи по фантастичния „Voyagers“.

Историята проследява едно момиче, чиито баща третира нея и майка ѝ като затворнички в див пущинак в продължение на години. След като е успяла да промени реалността около себе си, младата жена ще трябва да се изправи пред демоните на миналото. Тя се радва на съпруг, с когото се обичат, и на две прекрасни дъщери, но нейният баща успява да убие двама от пазачите си и бяга от затвора в дивата природа на Мичиган – територия, която познава безкрайно добре. Полицията го преследва, но дъщеря му знае, че властите нямат никакъв шанс да го заловят. Тя е наясно, че единственият човек, който би могъл да го проследи отново, е самата тя, обучена от баща си на всички тайни за оцеляване извън цивилизацията.

Всички знаем колко зловещ може да бъде в роля Бен Менделсон и според нас той е прекрасен избор на творческия екип, който стои зад проекта. Не се съмняваме и в Дейзи Ридли – двамата биха представлявали привлекателна комбинация като баща и дъщеря за всички почитатели на филмови истории, изпълнени с напрежение, преследвания и психологическа игра на котка и мишка. Black Bear Pictures на Теди Шварцман ще финансира филма, сред продуцентите са още Кийт Редмън и Марк Л. Смит (Anonymous Content), а в екипа на изпълнителните продуценти са Майкъл Хеймлър, Чарлс Милър и Клиф Робъртс.

Очаква се снимките на „The Marsh King’s Daughter“ да започнат следващия месец в Канада. Ще следим за ъпдейти по този проект.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *