Финален трейлър „Нито звук 2” на Джон Кразински с Емили Блънт и Килиан Мърфи

от на 2021-05-07
 

Помните ли началото на пандемията? Спокойно, и ние не. Единственото, което можем да да върнем като спомен от онзи далечен март 2020 г. е, че тръпнехме в очакване да видим продължението на един от любимите ни хорър филми за последните години – „Нито звук ”. Оставаха ни броени дни до премиерата, когато всичко се затвори и ето, че мина повече от година и най-после отново има надежда, че наистина ще видим „Нито звук 2”.

Разбира се, че първия филм нямаше никаква нужда от продължение, това е пределно ясно. Но щом такова ще има, трябва да признаем, че много се радваме, че Paramount решиха да забавят премиерата, защото това е един от филмите, за които най-ясно се вижда колко е важно да се гледа на кино, не просто заради подобаващото озвучение, но и заради преживяването от това филма да се гледа заобиколен от хора, които изживяват същото нещо. Именно на това наблягат режисьора Джон Кразински и съпругата му, любимата ни Емили Блънт в новата реклама за филма, която излиза заедно с финалния трейлър.

Припомняме, че в края на първия филм, семейство Абът намери начин да навреди на чудовищата, ловуващи по слух, но фермата им беше нападната и те трябва да излязат във външния свят, в който ще се срещнат с други оцеляващи. Към завръщащите се Емили Блънт, Ноа Джуп и Милисент Симъндс, както и Джон Кразински в кратък флашбек за началото на инвазията, се присединяват Килиан Мърфи и Джимон Хонсу.

Последният трейлър, който виждаме преди премиерата, започва именно с флашбекът, който много успешно си играе със знанието ни за този свят и целенасочено привлича вниманието към всеки един малък звук, който извършваме в ежедневния си живот, докато не ни преследват извънземни. След това обаче настава суматохата, появяват се чудовищата и се завръщаме към съвремието на Евелин и децата й, които търсят нови начини да оцелеят след събитията от първия филм.

Нито звук 2” е режисиран и написан от Джон Кразински по героите на Браян Уудс и Скот Бек.

Новата премиера е насрочена за 28 май.

a-quiet-place-2-poster-20210507

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте