Първи трейлър на фантастичния екшън „Infinite“ на Антоан Фукуа с Марк Уолбърг

от на 2021-05-29
 

Обичаме високобюджетни фантастични екшъни, при все че наистина добрите заглавия са рядкост – просто изпитваме (мазохистичен) кеф от аудио-визуалния и интелектуален холокост, който в повечето случаи ни залива от екрана. Или по-точно, от големия екран – в този жанр разликата е от земята до небето и преживяването в киносалона е несравнимо. Точно затова се разочаровахме, когато брадвата „The Tomorrow War“ пое към Amazon, а сега сме недоволни, че фокусът на настоящата ни новина – „Infinite“, заминава за Paramount+.

Infinite“ е дело на режисьора Антоан Фукуа и е с участието на Марк Уолбърг, което веднага би трябвало да ви подскаже какво ще бъде нивото на продукцията. В центъра на историята, която е вдъхновена от романа „The Reincarnationist Papers“ на Д. Ерик Майнкранц, е Евън МакКоули (Уолбърг), който открива, че притежава спомени и способности от предишни животи. Той е привлечен от група наричащи себе си Безкрайни, за да им помогне в борбата срещу един от тях, който иска да сложи край на поредицата безкрайни прераждания.

Малко по-подробен синопсис може да откриете по-долу, а сега вижте първия трейлър на „Infinite“, който макар и тийзърски, доста добре илюстрира какво може да се очаква от филма.

Честно казано, щяхме да кажем, че ни изглежда забавно, но перспективата да гледаме подобен екшън (в комбинация със спящия Марк Уолбърг) на малкия екран убива всякакво желание да се подлагаме на споменатия „аудио-визуален и интелектуален холокост“, който очевидно е налице – присъствието на Фукуа и Уолбърг бяха достатъчна гаранция за това, но друго си е да видиш с очите си. Трябва обаче да отбележим, че се оказахме прави и „Infinite“ изглежда доста по-добре от имащия подобна концепция „The Old Guard“.

В добавка ви предлагаме споменатия подробен синопсис, а след него ще откриете и един постер, от който ще ви се кръстосат очите.

Умения, които никога не е усвоявал, и спомени за места, на които никога не бил, ежедневно тормозят съзнанието на Евън МакКоули (Марк Уолбърг). Опитващ се да се самолекува с лекарства и стоящ на ръба на психически срив, Евън е открит от тайна група, наричаща се „Безкрайни“, която му разкрива, че спомените му са истински, но са от множество предишни животи. Безкрайните въвеждат Евън в техния необикновен свят, където малцина избрани, са надарени със способността да се прераждат със своите спомени и знания, натрупани през вековете. С важни тайни, заровени в миналото му, Евън влиза в надпревара с времето, за да отключи отговорите в спомените си и да спаси човечеството от един от Безкрайните, който не се спира пред нищо, за да спре това, което смята за прокълнат, безкраен цикъл от прераждания.

infinite-poster-20210529

Режисьор на „Infinite“ е Антоан Фукуа („Тренировъчен ден“, „Бруклинските стражи“, „Закрилникът“), по сценарий на Иън Шор („Splinter“, „Office Uprising“) и история на Тод Стайн („2:22“), вдъхновена от романа „The Reincarnationist Papers“ на Д. Ерик Майнкранц. В ролите са Марк Уолбърг, Чуетел Еджиофор, Дилън О‘Брайън, Софи Куксън, Рупърт Френд, Тоби Джоунс, Джейсън Мантзукас и др.

Премиерата е на 10 юни по Paramount+.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Андро
  2021-05-29 at 20:34

  Всичко е прекрасно, ама сцената където го измъкнаха, е зле замислена и изглежда плачевно, а и на негъра му трябваха 6 сек да запали джипа и да цъфне.

  Отговор

 • Milbo
  2021-05-30 at 01:40

  What is going on with his forehead in that pic ?

  Малкият екран е голям – а големият малък …
  Защо ?
  Защото маликят набъбна, а големият се смали ?
  Как ?
  Постепенно…

  Отговор

Коментирайте