Трейлър на „Вечните“ на Клои Жао с Анджелина Джоли, Ричард Мадън и Салма Хайек

от на 2021-05-24
 

Преди няколко дни, за да отпразнуват отварянето на кината и завръщането на хората пред големия екран, Marvel представиха специално видео, в което предложиха поглед и към част от предстоящите заглавия от Фаза 4 на филмовата им вселена. Едно от тези заглавия беше и очакваният „Вечните“ („The Eternals”) на носителката на „Оскар“ Клои Жао, но макар и да видяхме част от главните действащи лица, кадрите не бяха достатъчно, че да придобием някаква по-адекватна представа за това, което предстои.

Сега обаче, на връх един от най-светлите ни празници, Marvel дебитираха и първия истински трейлър на „Вечните“, който, макар и тийзър, успява да хвърли малко повече ясното по отношение на тона и атмосферата на филма, както и да ни запознае по-отблизо с героите, които би трябвало „да променят всичко“. Вижте трейлъра.

Доста по-добре ни изглежда от „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“, но това не е особено трудно. Принципно имаме интерес към филма, като надеждите ни за нещо по интересно (особено в изграждането на героите и взаимоотношенията между тях) падат само и единствено върху плещите на Клои Жао, но като цяло в този тийзър не виждаме „Вечните“ да се различава от конвейерния поток на Marvel – естетически, идеен и (особено в последно време) политически. Но пък е само тийзър, може пълният трейлър да промени мнението ни.

Sack_Teaser_1-Sheet_v10

Режисьор на „Вечните“ („The Eternals”) е Клои Жао („The Rider“, „Земя на номади“), сценаристи са Каз Филипо и Райън Филипо, по образи създадени от Джак Кърби, а продуцент е Квин Файги. В ролите са Анджелина Джоли, Салма Хайек, Ричард Мадън, Кумейл Нанджиани, Джема Чан, Кийт Харингтън, Лорън Ридлоф, Брайън Тайри Хенри, Лиа Макхю, Дон Лий, Бари Киогън и др.

Премиерата е на 5 ноември 2021.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2021-05-24 at 17:25

  Само Ема Кларк ми се губи!

  Отговор

  • ммм
   2021-05-24 at 22:00

   Нея ще видим в серияла за Ник Фюри 😀


 • X-Force
  2021-05-24 at 18:50

  Чудно! Само не знам как ще отделят достатъчно време на 10 героя, но .. in Fiege we trust!

  Отговор

 • Riddick
  2021-05-24 at 20:29

  Явно с Александър не си взеха поука, колко е кофти Джоли да играе с акцент

  Отговор

 • Драго
  2021-05-25 at 23:00

  На какво ми прилича това нещо?! Май много прилича на…Аладин?! Муа-ха-ха-ха! В началото на трейлъра са се напънали да го оприличат леко на Пришълеца, обаче впоследствие много бързо се забелязва детско-дисниевата, ако така може да се нарече, наративна структура! Ха-ха!

  Отговор

Коментирайте