Точно преди един месец получихме първи поглед към фантастичния екшън „The Tomorrow War“, но видяното в тийзъра не беше достатъчно, за да си формираме някакво по-категорично мнение и очаквания. Все пак имахме обещанието за пътуване във времето, лоши извънземни и качествена екшъния (все неща, към които имаме афинитет), затова зачакахме пълния трейлър с интерес, за да видим дали имаме шанс за нещо приятно от ранга на „На ръба на утрешния ден“, или ще видим поредната, изглаждаща мозъчни гънки брадва за извънземно нашествие, прикрита под интересна концепция.

А в случай, че не знаете, концепцията е следната: в „The Tomorrow War“ светът е смаян, когато група пътешественици във времето пристигат от 2051 година, за да предадат спешно съобщение: 30 години напред в бъдещето човечеството е на път да изгуби глобална война със смъртоносен извънземен вид. Единствената надежда за оцеляване е войници и цивилни от настоящето да бъдат транспортирани в бъдещето и да се присъединят към битката. Сред вербуваните е и учителят Дан Форестър. Твърдо решен да спаси света за своята млада дъщеря, Дан обединява сили с брилянтен учен и с отчуждения си баща, в отчаян опит да пренапише съдбата на планетата.

В крайна сметка дава ли пълният трейлър надежди за нещо свястно? Вижте сами.

Ние по-скоро ще заложим на генерика. Има няколко приятни кадъра с екшън и извънземни масовки, но всичко останало ни идва малко… дървено. А наградата ни за най-лошо нещо в трейлъра даваме на Ивон Страховски – и за секунда не ѝ вярваме. Тук трябва да кажем още, че голият Крис Прат може и да е напълно достатъчен „The Tomorrow War“ да се превърне в „любимия филм“ на доста хора, но при все че го харесваме, на нас ще ни трябва още нещо – за съжаление чарът му, колкото и голям да е, няма да е достатъчен, трябва в някакъв момент да ни предложи и някакъв различен образ, не едно и също.

С две думи, ако не сте разбрали, скептични сме за „The Tomorrow War“, а и няма да го видим на голям екран. Единствената надежда е, че трейлърът в действителност не показва всичко и филмът все пак ще има с какво да ни изненада. Вижте и един лош постер.

tomorrow_war_xlg

Режисьор на „The Tomorrow War“ е Крис Маккей („Lego Филмът: Батман”), по сценарий на Зак Дийн („24 Hours to Live“, „Deadfall“). В ролите са Крис Прат, Ивон Страховски, Дж. К. Симънс, Бети Гилпин, Сам Ричардсън, Едуин Ходж, Джасмин Матюс, Райън Киера Армстронг, Кийт Пауърс и др.

Премиерата е на 2 юли по Amazon Prime Video.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. „Тук трябва да кажем още, че голият Крис Прат може и да е напълно достатъчен „The Tomorrow War“ да се превърне в „любимия филм“ на доста хора“……
    Преди месец четох интервю с Кенет Брана, в което обясняваше как супер притеснен отишъл при Крис Хемсуърт и го попитал дали има против в една 30 секундна сцена да се разходи гол до кръста, по време на Тор. Хемсуърт му отговорил:
    „естествено, че нямам, 6 месеца си скъсах задника във фитнеса, ТРЯБВА да се покажа“

    А пък и Прат е зет на Сталоун, има стандарти да гони

  2. Всъщност Прат е зет на Шварценегер, но нито като като физика, нито като кариера, още по-малко като чар и интелект ще го стигне някога. 🙂

    PS Трейлърът е lame as fuck.

    1. да, вярно, ама те са звезди от твоето време, аз съм малък и ги бъркам 😀

  3. Не изглежда много добре, но положението не е и трагично. Едва ли ще е на нивото на Утрешния ден (надявам се да го надмине, но шансовете са нулеви). Но все пак имам все още някаква надежда, че може да излезе от това поне един сносен филм. Дано. Идеята е интересна и предлага нещо свежо.
    П.С. Поне бъдещето изглежда интересно.