Двама наши любимци обединяват сили, за да ни зарадват с нещо неочаквано. Според информация във Variety, разпространена преди дни, Кевин Спейси ще се завърне пред камерата в един италиански филм, режисиран от легендата Франко Неро. Става дума за нискобюджетния филм „L’uomo Che Disegnò Dio“ („Човекът, който нарисува бог“), продуциран от Луис Неро – в него Спейси ще има малка роля на полицай-детектив, а за Франко Неро е запазена главната роля. Съпругата на Неро – великолепната Ванеса Редгрейв, също е възможно да се появи във филма, ако има възможност да пътува от Великобритания до Италия.

Историята на „L’uomo Che Disegnò Dio“ проследява „възхода и падението на един сляп художник, който притежава изключителния дар да създава абсолютно реалистични портрети на хора, само благодарение на това, че може да слуша гласовете им“. Това ще бъде първата роля на Кевин Спейси след разразилия се преди няколко години скандал с обвинения за сексуални посегателства. Коментар от страна на актьора за предстоящия му ангажимент няма, но ето какво споделя Франко Неро пред ABC News:

Много съм щастлив, че Кевин се съгласи да участва в моя филм. Според мен той е страхотен актьор и нямам търпение да започна работа по филма.

От края на 2017, когато Кевин Спейси беше отстранен от „House of Cards“, а блестящата му кариера беше съсипана от разкрития за сексуални посегателства към младежи – и в лондонския театър „Old Vic“, и на снимачните филмови площадки, актьорът не е участвал в проекти. Ще проследим с интерес дали решението на Франко Неро да го ангажира с роля във филма си ще промени съдбата на един от емблематичните актьори на ХХ век.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тия тъпанари съсипаха още една кариера на един от най добрите живи актьори в киното между впрочем. Да живее либерализма и мулти-култи нали така…. да не забравим и демокрацията…
    П.С. Долу лошия комунизъм…

  2. Навремето европейците отиваха в САЩ за кариера, сега е обратното – ебати иронията 😀