Няма по-шантава комбинация от австралийски мачо с чувство за хумор и новозеландски хитрец с майсторски поглед към филмовия разказ! Уважаеми (бъдещи) зрители, на вашето внимание на територията на подготвяния от Тайка УайтитиThor: Love & Thunder“ навлиза един многолик актьор, когото сме виждали във всевъзможни роли през годините, самият Ръсел Кроу.

Marvel отдавна са решили, че трябва да експериментират с интереса на зрителите – след като „Тор: Рагнарок“ проработи, извличайки поредицата за бога на гръмотевиците от небитието, в което се сгромоляса с втория филм „Тор: Светът на мрака“, идва време за „още от същото“, което означава Уайтити отново да режисира русокосия мускулест красавец Крис Хемсуърт.

За момента не се знае с каква роля ще бъде натоварен Ръсел Кроу и много ще се разочароваме, ако му поверят (само) някое епизодично камео. В актьорския екип ще се появи Крис Прат като небезизвестния Питър Куил/Starlord, а също и Крисчън Бейл, когото очакваме като злодей. Не сме във възторг от обещанието, че Натали Портман в ролята на бившата любима на Тор, Джейн Фостър, в един момент ще му вземе пелерината, отговорностите и дори ще развърти Мьолнир. В екипа участват още Теса Томпсън, Джейми Алекзандър, Мелиса МакКарти, Шон Гън и (по негласна традиция) самият режисьор.

Остава ни да чакаме и да се надяваме, че Тайка Уайтити  ще измисли нещо наистина безкрайно нестандартно, за да надскочи сам себе си и да поднесе на достойно-търпеливите фенове („наказани“ и с две Covid-години протакане) нещо свръх-интригуващо и неклиширано.

За момента премиерната дата е 11  февруари 2022, пък да видим дали филмът ще бъде завършен в обещания срок. Също така е важно и да бъдат отворени кината, защото комиксов купон се гледа на голяяяям IMAX екран. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *