Точно в момента не сме в настроение за особено философстване (включително и за хейт) по адрес на „The Fast Saga“, затова директно ще минем по същество – представянето на дебютиралия вчера очакван нов трейлър на „Бързи и яростни 9”. Знаете, след едногодишен „престой в бокса“ (причините са известни на целия свят), деветият филм от поредицата излиза на финалната права към киносалоните и е време рекламната кампания да влезе на скорост.

За съжаление, както и при предишния трейлър, отново става дума за реклама над три минути, показваща абсолютно всичко. Защо студиата правят такива неща, особено за филми като „Бързи и яростни 9”, за нас продължава да бъде пълна мистерия. През февруари, по повод новия Super Bowl спот, който обяви намерението на Universal да не отлагат повече премиерата на филма, а да атакуват кината през лятото, за пореден път отбелязахме колко по-ефективни са кратките реклами.

Вижте, ако може да издържите толкова дълго издевателство над разума.

Изглежда ужасно и не, не отиват до „железарията“! Всички знаем закъде са се запътили с тези ракети, закрепени за колата, и импровизираните „скафандри“. The final frontier! Вече има потвърждения отвсякъде, включително от актьорите и режисьора Джъстин Лин. Предполагаме, че това е логичното развитие на нещата, когато всяка следваща серия е по-нелепа от предишната. Четно казано, с космоса сме по окей, отколкото да карат кола нагоре по мост, който е скъсан от едната страна и пада.

Каквото и да казваме, поредицата, с цялата семейна патетика и невъзможните каскади, си има феновете и продължава да прави пари, така че е нормално Вин Дизел и студиото да не се отклоняват от формулата, а просто да я развиват и експлоатират до дупка, само се надяваме всичко да приключи, преди франчайзът да се е превърнал в пълна пародия на себе си.

fast_and_furious_nine_ver12_xlg

Режисьор на „Бързи и яростни 9” („F9: The Fast Saga“) е Джъстин Лин, който е отговорен за четири от предишните филми от поредицата, включително и приличния „Бързи и яростни: Удар в Рио“. Сценарист е Даниел Касей, по история от Джъстин Лин. В ролите са Вин Дизел, Джон Сина, Тайрийз Гибсън, Мишел Родригес, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Чарлийз Терън, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна, Карди Би и др.

Българската премиера е насрочена за 25 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Мелболин ще е доволен, дайвърситии в тоя филм колкото щеш, или както казваме ние тъпите за……Цвят!

  2. франчайзът да се е превърнал в пълна пародия на себе си.

    Той отдавна се превърнал в такъв.
    Тези тъпотии спрях да ги гледам след 3-тия филм.
    Честно казано Дързост и Красота или Листопад са по интересни….

    П.С. Предпочитам да гледам 9 епизода за Ридик, отколкото 9 епизода за Дом… не че няма да са тъпотии след третия филм и там…

    П.С. 2. Като гледам как Дизел последните пет филма изкача от колите на земята преди да се разбият с бела тениска само, Т1000 пасти да яде…..

    1. Да пием за първия П.С.

      По ирония на съдбата, ако продължава така, ще му трябва „количка“ за да снима нов Ридик

  3. Тоя постер да не го е правил Иванчо от 2 клас? Сериозно – шокиращо зле за мултимилионен франчайз. Трейлърът даже няма да си го причинявам.

  4. Трейлърът става! Този филм не е правен, за да получи Оскар, това е видно! Но ще бъде гледан с пуканки! Докато един друг филм, като Nomadland дори и бутилка уиски не става по-гледаем! Ха-ха! Обаче ще бъде бутан, докъдето може за някоя и друга награда! И това са вече комплексите на Дисни(и подопечните им), че не правят добро кино! Ха-ха!

    ПП Направо се плаша какъв ще бъде „Вечните“, не само от политкоректен ъгъл, но и от културен! И колко ще бъде бутан, даже и от критиците!

  5. Ще го гледам. Ще кажа колко е абсурден… даже малко ще се обидя. После ще го сийдвам. А след два дни пак ще го гледам. Неизбежно е.

  6. Всички ще го гледат този филм. Дори и така наречените Ентелектуалци които казват „аз това няма да го гледам“. 😀
    Всички знаем че ще го гледате. Няма нищо срамно в това така че спокойно. 😀

    1. Тц, аз НЯМА да го гледам 🙂 . Съвсем сериозно. Засега съм си набелязал за гледане само „Матрицата 4“ и евентуално „Дюн“ 🙂 …

  7. Този епизод би трябвало да се приеме като обида дори от хардкор феновете